Săraci, dar fuduli în sport

Articol din categoria: sport

Pentru că există viață și dincolo de Dinamo și Naționala de Rugby a României, îmi place să fiu activ în ce privește sportul. Și nu pot să uit de unde am plecat, așa că mă interesează și ce mai face Dacia Unirea Brăila, la fel cum mă interesează ce fac și fetele de la HC Dunărea Brăila.

Și mi-a apărut în feed postarea asta, în care oamenii de la Brăila zic că fac doar live text de la meciul cu CS Făurei ( echipa lui Bănel, dacă nu mă înșel) pentru că Făurei a cerut 1000 de lei pentru transmisie video. Să fie de acord, adică, pentru că mă indoiesc că transmisiunea ar fi fost făcută cu carul și regia de transmisie a clubului din mica urbe de la marginea județului Brăila.

Exemplul clar de fudulie a săracilor. În plină pandemie, când nu poți primi spectatori pe stadion, să ceri bani pentru transmisie video, la un meci de liga a 3a.

În loc să fii de acord, să susții orice formă de interacțiune cu suporterii, să ții oamenii aproape de fenomen, tu speri să ciupești 200 de euro.

Știu, e liga a 3a, ultimii săraci, dar e vorba despre un mindset, nu ține neapărat de ligă, potențial financiar sau echipă.

Este vorba despre viziune și câștig pe termen lung versus ciupeli ocazionale.

De asta vedem pe la englezi sau la spanioli, sau prin vest, oriunde echipe de liga a 3a care joacă cu tribunele pline, că știu să își țină suporterii aproape.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.