S-a strâns lumea ca la urs

Articol din categoria: andreiu

Am fost în weekend în Parcul Sticlăriei.

Pentru cine nu știe, cei de la sectorul 2 ( primaria, în mare parte) au luat o groapă de gunoi, au salubrizat-o, au scos 100 de camioane de gunoi din ea, au transformat-o în parc din nou și au redat-o populației.

Am văzut pe internet și am mers și noi, să vedem cum e. Era plin, ieri la ora 14. Erau oameni veniți din toate colțurile orașului, chiar și consilieri locali de la sectorul 5 am văzut în parc.

Deși nu are nimic spectaculos, e frumos prin simplitate. Înțeleg din presă că ăsta a fost planul, să îl țină cât mai natural posibil, fără beton, pavele, fier și plastic. Sunt niște bănci mișto de lemn, niște poduri de bun simț și alei pietruite. În rest, frunze cât să se joace toată lumea în ele și liniște multă.

Zic că s-a strâns lumea ca la urs pentru că deschiderea parcului a fost primit ca un eveniment important pentru comunitate și, mai ales, pentru comunitatea extinsă, fiind de interes pentru tot orașul, nu doar pentru cei din sectorul 2. Și ăsta ar trebui să fie un semnal bun pentru autoritățile centrale ale capitalei, că poate norodul are nevoie și de spații verzi, nu doar de spații betonate.

E frumos, mergeți să-l vedeți acum, cât e vremea frumoasă și ține cu noi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.