S-a lansat prima divizie de PR și Marketing dedicată profesioniștilor din domeniul veterinar

Articol din categoria: andreiu, promo

Agenția de comunicare, marketing și PR  medical Inventiv PR a lansat divizia VETS PR, primul serviciu din România dedicat exclusiv profesioniștilor din domeniul medical veterinar.

Scopul principal al VETS PR este de a oferi servicii specializate și personalizate de marketing, comunicare și PR celor implicați în medicina veterinară, de la medici și instituții medicale la importatori de hrană, medicamente și alte accesorii pentru animale.

Alexandra Tîrpea, owner Inventiv PR: „Am inițiat aceasta divizie deoarece  interesul oamenilor pentru  îngrijirea și educarea animalelor de companie a crescut semnificativ în ultimii ani în România, dar și pentru că numărul specialiștilor și jucătorilor din segment s-a multiplicat, urmărind trendul ascendent din afara țării. Ne dorim să facilităm comunicarea dintre medici și clienți precum și să aducem la aceeași masă jucători importanți în beneficiul patrupedelor. Vom oferi consultanță și expertiză în comunicare atât medicilor veterinari și clinicilor care vor să-și întărească brandul, specialiștilor din domenii adiacente celui veterinar, precum și producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de hrană și medicamente pentru animale. Există carențe de comunicare serioase în aceast segment pe care le vom completa cu expertiza noastră. ”

VETS PR a apărut ca un raspuns la nevoile pieței, în acest moment în România fiind peste 8.500 de cabinete și clinici medicale veterinare, unde peste 10.000 de specialiști se ocupă de sănătatea și bunăstarea celor aproape 10 milioane de animale de companie înregistrate în România. Folosind toate instrumentele de comunicare și marketing existente, specialiștii VETS PR reușesc să îmbunătățească procesul de comunicarea între specialiștii industriei veterinare și clienții lor.

VETS PR este parte din Inventiv PR, agenție de comunicare medicală care activează încă din 2016 în piață, pe nisa medicinei umane. Fiind prima și singura divizie de PR cu servicii specializate pentru profesioniștii din domeniul veterinar din România, VETS PR se angajază să creeze și să mențină standarde înalte pentru aceasta piață, aducând expertiza de comunicare medicală umană în această noua arie de activitate. Serviciile oferite acoperă întreaga gamă de nevoi de comunicare precum: crearea și dezvoltarea brandului personal, relația cu mass-media, eficientizarea comunicării online, marketing online, optimizare SEO, prezență activă pe social media.

Pentru mai multe detalii,

Alexandra Tirpea, Owner

0729729177

Email: alexandra.tirpea@inventivpr.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.