Recomandare de loc cool: Zara Chalet, Bran

Articol din categoria: andreiu

Am petrecut aproape 3 zile aici și mi s-a părut fabulos. E locația perfectă, fie pentru un teambuilding de echipă, fie pentru o ieșire cu gașca sau familia. E preferabil să o închiriați pe toată, să nu aveți bătăi de cap cu alte persoane cazate acolo.

Are 7 camere și un apartament, bucătăria este asigurată de ei, sunt două doamne senzaționale la bucătărie și ingredientele sunt în mare parte crescute de ei în curte. În altă curte, din Moeciu. Gen, la micul dejun am mâncat niște salam făcut în casă, nu vreți să știți ce s-a ales de #tatislăbește în perioada asta.

Camerele sunt mari, spațioase, nu simți că te sufoci, au balcon, televizor, baie cu cabină de duș walk-in, arată totul foarte bine.

La parter există și un lobby suficient de mare să primească 10-12 oameni, cu pereți din sticlă, care te fac să stai să zaci cu orele acolo privind pe geam.

Am fugit pentru 3 zile din București pentru niște sesiuni de feedback și drumeție cu colegii și am stat aici. O parte dintre noi au rezervat casa deja pentru Crăciun.

Mă bucură să văd că începem să punem preț și pe calitate și serivicii în domeniul turismului, nu doar pe căpătuială. Tipul care are Zara Chalet ne povestea că s-a inspirat foarte mult din chalet-uri din Elveția sau Franța și a vrut să replice și aici ce găsești acolo.

Au și pisici, dacă mai voiați un motiv în plus.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Cat a costat toata distractia ? Pe Booking sunt preturi/camera

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.