Vei învăța într-un workshop împărțit pe două zile cum să creezi o pagină de Facebook, cum să faci promovare pe rețelele sociale, care sunt secretele online marketing-ului și de ce conținutul e important pentru orice afacere.

Mie aici mi-au captat atenția. Pentru că este nevoie de cursuri, workshopuri, activități didactice dedicate antreprenorilor și oamenilor de business care să le explice că internetul nu mai e gratis, că fără content nu prea poți face nimic și că abordările sănătoase sunt cele pe termen lung, chiar și în online.

Încă un motiv pentru care recomand evenimentul ăsta sunt speakerii, unu și unu, unul mai bun de cât altul. Și atunci când merg la un eveniment e important să ai speakeri practicieni, oameni cu experiența muncii în spate.

Antonio Eram poate fi un partener de dialog dur și direct, dar experiența îl face să aibă un feedback precis. Urmărește cele mai noi tehnologii și încearcă să fie înaintea lor. Are o experiență de peste 20 de ani în business-ul din România, Statele Unite și Mexic. Și-a dezvoltat compania dincolo de granițe, așa că vom avea un dialog în care Antonio Eram va povesti parcursul lui și vă va oferi sfaturi utile pentru supraviețuirea în mediul de business din România.

Înscrierile se fac aici. Detalii și alte informații se găsesc aici.

Cred că este o oportunitate bună pentru antreprenorii aflați la început de drum sau pentru cei care vor să o apuce pe calea antreprenoriatului să ceară feedback și să capete informații noi despre domeniu.