Mă rog, e amuzantă tare asta cu „scutecul” când toată lumea spune: „verifica-i și tu pempărsul și vezi dacă trebuie schimbat”. Same story ca la Adidas cu încălțările sport, au facut take-over pe categorie și de aici încolo, sănătate și un praz verde.

Revenind la titlu, cum știi când trebuie să schimbi scutecul la bebeluș, mai ales când vorbim de numărul 1? La numărul 2 e mai ușor, vă spun pe cuvânt. Că vezi copilul cum se chinuie un pic, se schimonosește câteva clipe apoi începe să râdă. Cel puțin așa face moștenitoarea familiei Cismaru. La nr 1 e mai complicat, pentru că nu dă nici un semn distinctiv, sau cel puțin nu l-am identificat eu până acum.

Așadar, marea invenție în materie de bebeluși este senzorul de umiditate care există pe ceea ce se cheamă Pampers Premium Care. Adică vezi când se modifică senzorul și trebuie să schimbi kinderu.

Simplu ca bună ziua.

Mă rog, ar fi atât de simplu dacă între timp nu ar vărsa apă pe el, dacă nu s-ar murdări de tot ce găsește la îndemână, dacă și dacă n-ar face multe altele. Dar cel puțin, când e vorba de kiddo a noastră, toată ziua e vorba doar despre provocări.

Acum, câteva cuvinte despre Premium Care de la Pampers și ce le face pe ele să fie atât de speciale.

Știm cu toții că este extrem de important ca pielea bebelușului să fie îngrijită cum trebuie încă de la naștere, ferită de umezeală sau chestii care să o irite, să nu intre în contact cu prea multe lucruri care îi pot dăuna, pentru că este super sensibilă și neîngrijirea corespunzătoare ne poate da mari bătăi de cap. Atât nouă cât și copilului.  

Cei de la Pampers garantează că Premium Care sunt scutecele care să ne ajute să fie totul ok.

Cum?

Cu ajutorul caracteristicilor specifice: stratul unic absorbant Premium Care, atingerea mătăsoasă, cele trei canale absorbante,  indicatorul de umezeală, materialele care lasă pielea să respire și forma care protejează zona ombilicală imediat dupa nastere.

Scutecele Pampers Premium Care sunt special create pentru  bebeluși încă din primele zile de viață, fiind adaptate pentru contactul cu pielea lor delicată, prin învelișul fin, cu care îi înconjoară.

Pampers Premium Care le oferă micuților încă din primele zile cea mai bună protecție a pielii, de la Pampers, pentru ca ei să nu simtă altceva decât dragostea ta.

  • Stratul lor unic absorbant a fost creat ca să țină umezeala și murdăria departe de pielea bebeluților. Învelișul superior, de tip fagure, dispune de orificii care absorb rapid lichidul si scaunele moi,  păstrând murdăria în interiorul stratului absorbant al scutecului.
  • Datorită celor trei canale absorbante, noile scutece mențin pielea bebelușului tău uscată, cu ajutorul microperlelor absorbante care rețin rapid umezeala.
  • Materialele speciale folosite în scutecele Pamper Premium Care lasă aerul să intre, pentru a menține senzația de prospețime a pielii bebelușului tău.
  • Indicatorul de umezeală îți spune când bebelușul tău are nevoie să fie schimbat.
  • Forma care protejează zona ombilicală asigură fixarea confortabilă a scutecului în jurul buricului delicat al nou-născutului, în primele zile de viață.

Acum, eu aștept ca cei de la Pampers să scoată pe viitor ( nu foarte îndepărtat) și ceva device care să țină copilul în poziție fixă la schimbare, să nu se mai răsucească pe masa, să nu mai dea din picioare și să nu-și mai bage caca în păr. În rest, all good in the hood!