loneranger

Săptămâna trecută am trecut pe la Grand Combo Băneasa, adică spațiul de divertisment din Băneasa Shopping City la etajul 2 din mall, unde era înainte DOMO și am încercat burgerii de acolo. Auzisem înainte despre ei, că sunt ok, dar când am aflat că bucătarul sef vine de la un vestit restaurat cu specific american, am devenit și mai liniștit. Plus că am avut ocazia să vedem și bucătăria, care arată și este menținută impecabil.

Eu am încercat Lone Ranger, pentru că asta mi s-a părut cel mai atractiv ca aspect și compoziție. Adică pe lângă bacon și brânză ceddar, avea și castraveți murați și ceapă roșie.  Pe lângă burger, am mai luat și un cheesecake cu mentă, Mojito Cheesecake pe numele său, care e numai potrivit pentru vară și care este întocmai ca cel din state, după cum mi-au spus oamenii de acolo, ca și majoritatea deserturilor de acolo.

desert combo dinner

Acum, dacă tot am adus vorba cu încercatul de burgeri și desert, vă las aici un cod promoțional, în baza căruia aveți reducere 25% la Combo Diner, dacă spuneți în momentul în care dați comanda, codul  COMBO252. În schimb, aștept de la voi impresii și păreri despre ce ați mâncat acolo. Celor mai interesante 2 comentarii le voi da câte un prânz cadou la Combo Diner. Poate mă luați și pe mine 🙂

 

Enjoy!

 

Locul ar merita recomandat și pentru amenajare, că artă exact ca un local pe care îl vezi prin filmele americane, dar și pentru ecranul uriaș. Dar tre să mergeți acolo ca să vă convingeți.

combo diner

Alte impresii la Ana și Radu