Bine, recomandarea este pentru weekendurile mai puținSamuel Le Torriellec1 ploioase și mohorâte, cum e ăsta.  Cum a fost cel trecut, când a fost super cald și bine în oraș.

Bun, recomandarea este pentru cei fără frică de apă și cu un pic de interes pentru sporturile nautice și extreme. Se numește wakeboard și nu este nimic altceva decât să te dai cu placa pe apă, tras de o șalupă. E destul de mișto, nu te expui la nici un risc și totul se desfășoara în condiții de securitate perfectă.

Eu am ajuns să fac cunoștință cu wakeboardul la petrecerea Desperados Wild Wake, care a avut loc sâmbătă pe lacul Snagov, într-un concept foarte mișto. S-a trecut de la clasicele evenimente de ”hai să bem” la experimentare și mix de senzații. Și nu numai pentru bloggeri sau jurnaliști invitați acolo, ci și pentru fanii care au participat la concursul lor de pe pagina de facebook, pe fața cărora se vedea clar că nu se așteptau să aibă de-a face cu o astfel de experiență.

Una din chestiile care mi s-au părut foarte mișto a fost că unul dintre riderii invitați a fost Samuel Le Torriellec, care este bucătar profesionist de meserie. Și îl puteți găsi prin restaurantele din București la muncă și pe apă la distracție.

Așa că dacă aveți timp și chef de ceva inedit, go for a ride with wakeboard-ul.