O problemă cu restaurantele

Articol din categoria: scurte

thief

Sunt doar eu enervat de practica restaurantelor, sau a chelnerilor, de a aduce pâine nesolicitată pe masă și mai apoi să apară și pe notă, deși nu ai mancat-o?

Mi se pare o impertiență chestia asta și simt că cineva încearcă să mă tragă pe sfoară și îmi bagă mâna în buzunar. Nu contează suma, important e gestul și intenția. Ah, dacă vrei să obții venituri mai mari, oferă servicii de calitate superioară, fă-ti treaba bine și vei fi răsplătit pe măsură.

Așa că atunci când observ că îmi este băgată pâine pe notă, îl atenționez pe chelner că nu voi plăti pâinea și nu las nici un leu bacșiș.

foto

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  that’ll show them !

 2. #2 Comentariu nou

  Corect! Prin alte tari mereu te intreaba daca doresti si paine! Pe la noi e mai greu sa adresezi o intrebare si sa fie toata lumea multumita. Trebuie sa mai faci un 50 de bani in plus, fara sa te duxa mintea ca de fapt ai pierdut un client!

 3. #3 Comentariu nou

  Nu e normal ! Ar trebui atentionate autoritatile despre localurile respective!

 4. #4 Comentariu nou

  acum ce să zic. depinde și la ce restaurante mergi ):-

 5. #5 Comentariu nou

  corect

 6. #6 Comentariu nou

  @alin unele destul de bine vazute in targ 🙂

 7. #7 Comentariu nou

  Am pățit-o acu vreo 2 ani, eram în trecere prin Focșangeles, ne-am oprit într-un restaurant random, ne-am trezit cu lipie pe masă, nu s-a atins nimeni de ea și am descoperit pe nota de plată că nici nu era „din partea casei”…lipie de 30 de lei. :))

 8. #8 Comentariu nou

  @pyuric la banii vostri, ce reprezinta 30 de lei? :))

 9. #9 Comentariu nou

  „Ah, dacă vrei să obții venituri mai mari, oferă servicii de calitate superioară, fă-ti treaba bine și vei fi răsplătit pe măsură.”

  Cred ca nu esti constient in ce tara traiesti….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.