prima editie

Articol din categoria: andreiu

Ma bucur foarte tare ca aseara am avut prilejiul sa particip la prima editie a Clubului Barbatilor, eveniment ce s`a desfasurat in casa din Matasari 17. Ajuns acolo pe la 20:15 am avut placuta surpriza sa vad multa lume, multa bere si o atmosfera foarte placuta. A trebuit sa ma declar invins de doua ori la fussball de imbatabilul cuplu Bobby Voicu si Adrian Ciubotaru, dar nu`i nimic, astept revansa.
Apoi a urmat invitatul special al serii, Narcis Raducan, care ne`a povestit cum e atmosfera de Champions League, cum se face performanta la Urziceni, cum se poate juca impotriva echipei favorite si multe alte aspecte pe care nu le putem afla si vedea la televizor sau in tribuna. Chiar a fost o discutie interesanta, mai ales pentru ca nu a afisat acel aer rece la care ne`am fi asteptat de la un membru de Board al unui club de fotbal.
Gasiti aici poze care vorbesc de la sine despre cum a fost.
Nu in ultimul rand trebuie felicitati organizatorii , Claudia si Toma, care ne`au oferit o zi a barbatului pe cinste. Felicitari si astept cu mare nerabdare si editiile urmatoare.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    da

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.