Club A. si devii altcineva?

Articol din categoria: andreiu

Incerc de juma de ora sa gasesc cateva chestii bune pentru club A. in afara de bautura cat de cat ieftina, nu gasesc altceva. In schimb, daca ma gandesc la chestii nasoale, imi vin in minte cel putin 10. si enumar doar cateva, din cele mai evidente:

  1. muzica mult prea veche si aceeasi seara de seara. Dj-ii afisati prin diverse ghide sunt de forma. Oricand ai merge, aceeasi muzica, cel putin la fel de batrana cu democratia romaneasca. Sunt unele exceptii, dar foarte rare si total nepotrivite locului. Schimbati odata discu ala….Vama a mai scos piese in afara de Nu am Chef Azi si Vara asta, Suie Paparude la fel, Gogol Bordello doar ce au lansat un nou single si sa nu mai vorbim de Zdob si Zdub care au scos multe piese de la aparitia lait-motivului vostru Videli Noci. sau costa prea mult un disc de 30 de lei? Poate reusim sa facem o cheta, ca sa va ajutam sa luati nishte muzica mai noua..
  2. securitatea. Nu vezi in alt club bodyguard-zi care sa ceara bere clientilor sau sa ia pe cineva la bataie pur si simplu doar pentru ca  a baut un pahar in plus : dudes….poti sa il dai afara si atat!!!!!
  3. barmanii care se uita crucis la tine cand le dai bani fix pentru bautura, ba mai mult unii mai intreaba si “ si eu ce mai beau?”

astea 3 motive prezentate mai sus ma fac sa nu mai dau pe la Club A. ar mai fi multe de spus….dar e pierdere de timp. Uite d`aia alte cluburi de profil din Bucuresti au success, in timp ce club A devine un loc al celor proaspat ajunsi in capitala sau al nostalgicilor. Inca va tine brand-ul in spate, prieteni….inca.,,, si daca nu schimbati ceva cat mai repede, s`ar putea sa ajungeti istorie.

Uite d`aia sunt mai in verva SilverChurch, El Grande Comandante, El Comandante…pentru ca stiu sa respecte oamenii care vin la ei, pentru ca fac ceva..pentru ca vin cu ceva nou…..si ei nu spameaza pe Twitter si Facebook cerand pareri despre transformari inexistente.

De ce am simtit nevoia sa scriu articolul asta? Pentru ca deunazi am vazut pe Twitter si Facebook cum Club A cerea pareri despre transformarea clubului. Am ajuns azi noapte si  nu am observat nici macar o schimbare. Nici macar una! Sau poate asta era si scopu? Sa ne atraga acolo?….

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu am mers de atatea ori. Ai dreptate in tot ce ai zis. Si totusi, cand nicaieri nu e lume si pur si simplu nu vrei sa te duci acasa, acolo mai gasesti lume, chiar destul de multa. Cu asta ramane club A: Ultimul loc unde se aduna lumea cand peste tot e gol.

    Merita mentionat ca de la un timp miroase de la WC-uri din ce in ce mai rau si de la o distanta mai mare. Din ringul de dans gen

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.