Presa și curajul de pe urmă

Articol din categoria: andreiu

Mai e puțin până la turul doi al alegerilor și mă uit cum se transformă presa, când simte miros de sânge.

Și cum alege să trateze diferit candidații la Cotroceni, cumva, pe dos față de cum au fost tratați jurnaliștii în toată campania.

Pe Barna l-au executat înainte de turul 1, scurt, ba cu articole despre scandalurile din USR, ba a venit RISE project cu nucleara, mă așteptam să fie deja încarcerat, dar a fost doar un foc de paie, exact ca valiza lui Dragnea.

Pe Dăncilă, care a fost deschisă, a primit pe toată lumea, inclusiv bloggeri la conferință, au căutat numai nod în papură, numai întrebări care să o incuie și să o compromită. Nici măcar un jurnalist de acolo nu a întrebat care este planul pentru cei 5 ani, ce obiective majore are. În schimb, capcane la foc automat. Pâine și cerc, cum am zis pe facebook.

La Iohannis, toată lumea mielușel. Ăsta fiind de departe cel mai arogant, absent, i-a tratat cu spatele tot mandatul, în campanie i-a ignorat cu desăvârșire și i-a mai și luat la mișto cu invitația la dezbatere, fiind agreați cei „aleși!”. Dar să ne purtăm cu mănuși, să nu deranjăm apele, să fim siguri de mandatul doi.

Păi ori suntem obiectivi ori zicem asumat că suntem pe putere, toți?

Mergeți la vot duminică, indiferent de cine va ieși, bine că terminăm cu campania asta și de luni încolo știm încotro să o luăm spre locale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.