Ne vedem la următoarele alegeri

Articol din categoria: andreiu

Gata, avem președinte. Nu sunt cel mai fericit cu Iohannis, dar se putea mai rău. Mi l-am dorit pe Barna în turul 2, n-a fost să fie, acum mergem mai departe cu ce avem.

Ce mi-aș dori să văd la Klaus Iohannis în al doilea mandat:

  • implicare, dedicare, să fie un leader adevărat care să ducă țara mai departe, la un următor nivel, nu să privească cu atenție și îngrijorare orice situație.
  • prezență, dialog, dezbatere, consultare. Să iasă mai des, să vorbească despre ce planuri are și ce a reușit să finalizeze.
  • proiecte. Începute sau finalizate, nu contează, să vorbească despre ele.

În 2014 l-am votat cu mare încredere și bucurie, cu speranța că va fi cele de mai sus. Și nu prea a livrat în consecință.

Acum aștept să avem măcar un început de Românie normală, să văd România Educată, ca proiect al domnului Iohannis. Acum are guvern propriu, teoretic e liniște, are sprijin, nu văd ce l-ar putea opri.

Și, să nu uite, cum a uitat în primul mandat, că stă pe vreo 6 milioane de voturi. 6 milioane, nu 3 cât are PSD.

La PSD începe distracția, să ne pregătim pentru Gabi Firea președinte de partid, care sigur îl va face pe Dragnea să pară un amator în alte ticăloșiei.

Și gata cu politica până la următoarele alegeri. Revenim la parenting și alte probleme deosebit de importante.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Da, Barna ar fi fost contracandidatul ideal pentru Iohanis. Lupta ar fi fost putin mai echilibrata.
    Are propriul guvern, dar asta nu inseamna ca e si un lucru bun. Acum, in momentul asta nu ne ramane decat sa vedem ce va face Iohanis din tot ce a promis.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.