Pentru că se poate, să continuăm lupta cu titlurile cretine!

Articol din categoria: atitudini

campania anti click 2

Pentru că foarte mulţi oameni au apreciat, au preluat, au promovat şi au aplicat ideea cu sabotat site-urile de ştiri care îşi promovează pe facebook articolele folosind titluri de joasă speţă, am zis să trecem la un alt nivel.

Astfel, pentru că cei care se ocupă de pagini consideră că e mai uşor să dea block celor care comentează ( eu am luat de la Gazeta Sporturilor şi Gândul, Tudor a luat de la Ştirile ProTv) m-am gândit să ne organizăm un pic. Aşa că am făcut un coverphoto pentru facebook, pe care îl poate lua cine doreşte, am făcut o pagină de facebook unde să putem pune screenshot-uri cu comentariile şi intenţionez ca mâine să am şi nişte bannere pentru bloguri.

Mai mult de atât, în fiecare lună, la final, voi face cadou celui care pune cele mai multe screenshot-uri cu comentarii un tricou personalizat cu imaginea din coverphoto.

Pentru că simt că se poate şi pentru că lucrurile au mers mai mult decât bine până acum.

Ne vedem pe facebook, da?

24 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  felicitari pt idee. chiar era nevoie de o curatenie. mult succes!!

 2. #2 Comentariu nou

  ne vedem… pana mai avem pagini la care nu am primit ban :))

 3. #3 Comentariu nou

  Pentru a ne face munca mai ușoară, am creat o listă de interese pe Facebook unde puteți urmări, intr-un singur loc și fără a deveni fanul lor, paginile care practică acest gen de tertipuri: https://www.facebook.com/lists/432948443467196.

  Aștept sugestii de alte pagini, pentru a completa lista.

 4. #4 Comentariu nou

  Am preluat cover-ul, eu astept si banner.
  Ce s-a întamplat cu tema blogului tau? Coincidenta?

 5. #5 Comentariu nou

  Buna initiativa. Cand semnalam eu derapajele presei, multi spuneau ca n-are rost, si au fost doar 2-3 persoane care au reactionat din online! Sper ca actiunea ta sa aiba mai mult succes.
  La o postare pe blog: http://eattila.blogspot.ro/2012/09/diferenta-de-valoare.html un redactor-sef nu a dorit sa raspunda la intrebari sau sa argumenteze, a avut o reactie scurta. Majoritatea celor care lucreaza in presa, nu merita sa fie numiti jurnalisti.

 6. #6 Comentariu nou

  @Ianculescu nu, doar ca asa s-au aliniat planetele

 7. #7 Comentariu nou

  Foarte bine venita aceasta idee.M-am saturat sa imi sara in ochi acele titluri de kkk daraminte cand vine vorba de dat click pe ele.O solutie este ca sa dea cat mai multa lume ”UNLIKE”.Un banner astept si eu pe adresa de mail te rog.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.