Poate ar fi cazul să ne lecuim de Cioloș

Articol din categoria: andreiu

Se dă poza de mai sus.

De când a venit Cioloș, s-a dus la vale USR ca un bob la olimpiada de iarnă ( care stă să înceapă, btw). Teoria mea cum că este un om infiltrat de PSD ca să distrugă inițiativa USR stă în continuare în picioare.

Să fim echilibrați, să dialog, să câr-mâr nu e decât demagogie pură, scoaterea în derizoriu a partidului și tragerea lui pe o linie moartă. În afară de Drulă care îi mai trage câte o smetie lui Grindeanu pe facebook, peste USR s-a așternut o brumă de non-combat ceva de speriat.

În ritmul ăsta, USR nu face pragul în 2024. Și mi-aș dori, să văd cum ne mai spune Cioloș ceva de calm și dialog.

Anyway, PNL are mult prea mult. Cam cu 15% mai mult decât ar merita să aibă.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Ciolos este presedinte din noiembrie 2021 si se pare ca USR a urcat de atunci, cel putin asta arata graficul acesta: https://imgur.com/a/nBvyZ9Y

  Coborarea USR se poate vedea de la alegerile prezidentiale din 2019 cand a candidat Barna, pe urma o usoara urcare in opozitie in 2020, iar din nou o scadere a increderii in USR cand a intrat la guvernare, iar in echipa de guvernare nu era Ciolos.

 2. #2 Comentariu nou

  Momeala a fost, asa mumu nu mi-am luat de la prima iubire, jur.
  Stii că incep sa-i inteleg pe aia de nu Votează, nu ?

 3. #3 Comentariu nou

  De cateva zile, de cand am vazut sondajul asta, stau si ma amuz la diversele comentarii pe marginea lui. Dar astazi am ras pana cand am cazut de pe scaun.
  Deci, avem asa:
  – USB, inventat de Nicusor Dan, se transforma in USR si face performanta (cata a facut, 10% la alegeri nu e chiar nimic) pe munca/imaginea aceluiasi Nicusor Dan (*)
  (*) nu l-am votat si nu suport personajul ND (si cum arata Bucurestiul de >1 an incoace arata ca am dreptate) dar pot sa-i recunosc meritele, DIN TRECUT, cand e cazul
  – printre alte evenimente, USR il scot din carti pe fondator ca prea i se urcase asta cu democratia la cap (gen: hai sa votam care e pozitia partidului pe referendumul CPF si pe urma o comunicam); de fapt trebuia sa plece Nicusor pentru ca avea nevoie Barna de coledzi …
  – dupa care vine Dan „Carisma de bocanc” Barna si intra in istorie pentru faptul ca s-a clasat pe locul 3 la prezidentiale, dupa Veorica
  – Barna fiind un individ absolut „unsuros”, cu parfum de afaceri necurate pe fonduri europene si care a girat numiri de amante/secretare si alti dubiosi pe listele pentru parlament cu un bonus pentru impresia artistica de pus pumnul in gura oponentilor
  – avem fuziunea cu Ciolos, in ciuda zvonurilor cu parfum de securitate din jurul acestui personaj la fel de dubios ca Barna
  – nu mai vorbim de apucaturile neo-comunistoide de tip „cine nu-i cu noi e impotriva noastra” sau interzicem aia/ailalta, care au devenit norma
  Si dupa toate porcariile de mai sus (si le-am citat doar pe alea mai gogonate, nu stau acum sa caut toate porcarile USR din ultimii ani) vine concluzia naucitoare: PSD-ul e de vina pentru caderea in sondaje a USR-ului … deci cum?!?!?!
  USR-ul, in sine, nu a facut nicio miscare gresita, doar ca PSD-ul l-a infiltrat pe Ciolos ca sa-i distrga in sondaje …. buahahah, nu am mai ras de mult asa cu pofta. Multumesc!
  PS – sunt convins ca si pentru „impinsul” unui inept ca Vladutz in functii publice pana a ajuns sa omoare in spitale, ARSI, mai multi oameni decat au murit in Colectiv e tot vina PSD-ului …. sau NU?

 4. #4 Comentariu nou

  Fapte:
  1. Sub diverse presiuni (Ginină, Colectiv, plagiat, corupție etc), guvernul Ponta 4 (PSD, UNPR, ALDE) demisionează. PSD era undeva la 34%.
  2. În numai 2 zile (15 noiembrie nominalizare și 17 noiembrie investitură), avem guvernul „apolitic și tehnocrat” Cioloș, votat în parlament cu 389 pentru și 115 împotrivă. Deci cu multe voturi PSD.
  3. După un an de guvernare „apolitică și tehnocrată” și în urma alegerilor locale și parlamentare organizate impecabil, PSD obține 52% din primării (în București 100% din sectoare + municipiu), respectiv 45% în parlament.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.