Zilele trecute am văzut un afiș stradal la Budapesta ( cartier bucureștean) care era modificat foarte funky. Chiar am zâmbit când am trecut pe lângă el și m-am gândit cât durează până va fi dat jos, că probabil brandul nu va fi bucuros de ispravă.

Azi aflu că de fapt e parte dintr-o campanie Sun Plaza, care, între 28 august și 18 septembrie, va desfasoara “Urban Culture“, un eveniment dedicat pasionaților de artă urbană și nu numai.

Mai concret:

Programul evenimentului este de luni până vineri între orele 17:30 – 19:30, iar sâmbăta și duminica între orele 11:30 – 17:30. Cele 6 set-up-uri includ sesiuni de tips & tricks pentru riderii de BMX, lecții și show-uri de street dance, artisti ce executa tricouri personalizategraffisti ce vor desena în timp real și diverse ateliere de arts & crafts pentru copii.
Cum fotografia nu putea lipsi dintre artele urbane, Sun Plaza Shopping Center și F64 vor expune pe perioada evenimentului 30 de fotografii cu tematica URBAN CULTURE!

Ceea ce e mișto, dacă mă întrebați pe mine, și nu neapărat că e un mall care face asta, ci că sunt abordate niște nișe ”alternative”, care deja sunt un curent urban și nu mai pot fi ignorate. Și încă una mișto e că nu e în centru, ci este într-un cartier al orașului.

Am început cu graffiti dar nu ne oprim aici! Și nu punem la bătaie doar panourile! Streetdance, BMX și multe alte activități te așeaptă în Sun Plaza, din 28 august.Hai să iei pulsul distracției!

Posted by SUN PLAZA on Friday, August 21, 2015