PENNY lansează SuporteRO, prima și singura marcă proprie dedicată suporterilor

Articol din categoria: promo

SuporteRO se adresează susținătorilor fotbalului românesc și jucătorilor de fotbal de toate vârstele.

Sortimentul oferă în acest moment băuturi nealcoolice (ape cu vitamine, băuturi izotonice, băutură energizantă) și o mare varietate de snackuri (migdale, alune, caju, fistic, arahide în diverse tipuri de crustă etc.), care se vor găsi în toate magazinele PENNY din țară.

Oferta dedicată iubitorilor de fotbal este îmbogățită cu șapte specialități din carne proaspătă pentru grătar și două marinade, produse dezvoltate sub marca proprie Meșterul Măcelar, dedicată sezonului de grătar.

SuporteRO va cuprinde 70 de produse pănă la finalul anului și va acoperi diverse alte categorii: accesorii pentru fani, produse pentru petreceri în aer liber, echipamente sportive, etc. 

Am mai spus, sportul, mai ales fotbalul, este un fenomen de masă, capabil să disloce energii și bugete uriașe, dacă este pus în contexul potrivit și pentru oamenii potriviți. Cel mai bun exemplu îl reprezintă DDB, cu tot ce a putut realiza mișcarea asta.

La echipa națională este cu atât mai bine și mai mult. Potențialul este uriaș, limita este cerul și oamenii au nevoie de apartenență, de susținere, de lucruri în care să creadă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.