Cum te poți juca cu prietenii fără să aveți super calculatoare de gaming

Articol din categoria: andreiu, promo

Am renunțat la desktop în 2018, odată cu mutarea în apartamentul în care stăm acum, pentru că mi-a fost mult prea lene să-mi mai fac un birou. A venit 2020 și a zis că poate mă mai gândesc odată, așa că acum am birou din nou.

Cu jocurile m-am potolit după ce s-a născut kiddo, pentru că nu am mai avut nici timp nici chef să mă joc altceva decât FIFA sau câte vreun joc care se anunță mișto, dar pe consolă.

În primul rând pe consolă pentru că pe laptop e foarte greu să ții pasul cu cerințele de performanță pe care le solicită jocurile și nu ai cum să faci upgrade după upgrade. Știu, laptop de gaming, dar dacă nu ești gamer nu ai de ce să dai atât de mulți bani.

Dar am descoperit săptămâna trecută o soluție în care să te joci cu prietenii, remote ( LAN Party), de la tine de acasă, în rețea, de pe laptopul tău, fără să faci mari investiții în tehnologie: GeForce NOW.

Frate, e super simplu. Instalezi, te conectezi cu ceilalți prieteni, alegeți un joc și îi dai play. Noi am făcut un server de discord unde ne-am auzit pe voce tot timpul și ne-am jucat vreo 3 ore de am pocnit.

Un abonament lunar e tot ce-ți trebuie (și o conexiune bună de net) și te poti juca pe aproape toate dispozitivele (de la PC-uri și laptopuri, până la tablete și telefoane ). In același timp, gameplay-ul în sine, chiar dacă e doar 1080p @ 60FPS, este mai mult decât suficient pentru o experiență fluidă în orice joc.

Partea bună e că se sincronizează cu conturile pe care le ai în celelalte platforme și le poți juca de acolo. De exemplu, dacă ai jocuri în Steam, sincronizezi contul de GFN cu Steam și le joci direct din steam. Partea și mai bună e că merge super smooth, nici nu zici că joci pe o platformă din cloud ci că e jocul instalat local.

Overall, e o platformă excelentă pentru ăștia mai bătrâni, cu familii acasă care își doresc din când în când să facă un lan party cu prietenii și să se destindă pentru o oră, două.

Mai ales că anul ăsta se anunță perfect pentru stat în casă și jucat, datorită sau din cauza ploilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.