Pe mine să nu contați, că nu candidez

Articol din categoria: andreiu

Ieri și-a anunțat candidatura pentru primăria capitalei și domnul Paleologu, de la PMP, probabil mânat în luptă de rezultatele foarte bune din cursa pentru Cotroceni.

Înțeleg ideea, ca fiecare partid trebuie să aibă candidat, ca statement, să demonstrezi că ești partid mare sau măcar cu aspirații înalte.

Dar, ăsta nu e un moment de orgolii și măsurat ego-ul. Dacă nu se revine la ales primarii în 2 tururi, și prea pare că se dorește, doamna Firea nici nu trebuie să iasă din casă, că deja are al doilea mandat la primărie.

Nu înțeleg de ce vom avea Nicușor Dan și Vlad Voiculescu, din partea USR, respectiv PLUS. Apoi va mai fi candidatul PNL, că na, sunt la guvernare, trebuie să aibă candidat și la primărie, vine și PMP și probabil vor mai apărea.

Senzația mea este că Cioloș îl trimite pe Voiculescu la bătaie doar ca să piardă și să nu poată emite pretenții la mai mult în partid, pe viitor, deci să nu devină o amenințare pentru el.

Așa zic, deși l-am cunoscut și în realitate și am povestit de câteva ori cu el, Vlad Voiculescu mi se pare mai bun ca birocrat, ca om de minister sau instituție înaltă decât primar, unde trebuie să te lupți cu tot felul de oameni, din regii, din aparat, și unde trebuie să ai o doză de nesimțire sau tupeu ca să te impui. Ceea ce Nicușor Dan ar avea.

Nu există versiunea perfectă, important ar fi să scăpăm orașul de sub doamna Firea, dar slabe șanse, că tot apar candidați.

Și nu, nici eu nici prietenii mei nu candidăm.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Schimbă poza de profil și nu te mai scărpina în barbă, atunci. :-)) 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.