Pe facebook deja nu se mai poate sta

Articol din categoria: andreiu

A luat-o toată lumea razna, fiecare are dreptatea lui și ceilalți sunt niște idioți desăvârșiți, noi știm mai bine.

Dezbăteam la o amică propunerea primarului general, care vrea să se închidă toate școlile și grădinițele, să stea toți copiii acasă, ca să prevenim amplificarea epidemiei de coronavirus.

Am zis că pot înțelege, dar e nevoie și de măsuri complementare, gen să aibă măcar unul dintre părinți voie să muncească de acasă, sau să aibă ceva liber, ca să stea cu copilul.

Pentru că la copii de 3-7 ani e cam complicat să-i lași singuri acasă câte 8 ore, dar hei, mi s-a oferit soluția perfectă.

Să ne vânăm vecinii, să știm ce fac, să știm dacă ziua sunt sau nu acasă, să îi punem să aibă grijă de copii, dacă tot stau acasă.

Asta e doar un exemplu, din valul de experți, expertize și experiențe în coronavirus, epidemiologie, sistem de sănătate, tratamente și alte tâmpenii.

Nu mai e de stat pe facebook. Aproape deloc, dacă vrei să rămâi normal la cap.

PS: aștept comentariile cu „cine v-a pus să faceți copii? / pe vremea mea stăteam singuri de la 2 ani / e bine că se eliberează traficul etc”

Social media gives legions of idiots the right to speak when they once only spoke at a bar after a glass of wine, without harming the community … but now they have the same right to speak as a Nobel Prize winner. It’s the invasion of the idiots – Umberto Eco

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  La mine in bloc blonda de la 2 sta toata ziua acasa pentru ca e videochatista. N-are bmw, doar un amarat de range rover.
  Oare sa-mi las copilul cu ea?

  • #2 Comentariu nou

   suntem vecini?

  • #3 Comentariu nou

   Nu cred, ca ii stiu pe toti oamenii cu copii din bloc 🙂
   Dar s-ar putea sa fiu vecin cu Laurentiu.

  • #4 Comentariu nou

   Dude, lasă copilul cu nevasta și du-te și stai tu cu blonda!

 2. #5 Comentariu nou

  Andrei, ai mare dreptate cu ceea ce spui!

  Chiar am observat, in ultima perioada, ca toti isi dau cu parerea, dar mai mult decat atat nici nu permit discutie. E cum spun ei sau nu e deloc. Pe mine asta ma deranjeaza cel mai mult. E alb sau negru. Nici urma de cale de mijloc.

 3. #6 Comentariu nou

  ??? foarte funny. Pai..cine va pune sa va uitati la oameni cu statusuri de genul :))) si fiecare e liber sa faca ce vrea…. dar in vremurile astea…cei care inca au familii cu copii sunt niste eroi/eroine, parerea mea. Facebook e deja umor pentru mine si un mod de relaxare. Nu imi plac conversatiile in contradictoriu, de aceea nu imi bat capul cu expertii din orice domeniu. Imi tin parerea pentru mine. Dar, daca ma simt atacata, atunci da, ripostez ????. In rest, nimic de vazut…. doar rautati si gelozie…..

 4. #7 Comentariu nou

  hmmm, am citit de 3 ori ce a postat omul ala si mie unul nu mi se pare chiar atat de agresiv…
  La baza , omul zice despre faptul ca ne-am cam pierdut simtul de comunitate (si in consecinta si o parte din cel civic) si ca poate daca ne-am da copiii la scoala din cartier, daca ne-am cunoaste vecinii cat de cat, daca am fi mai mult o comunitate (nu doar niste entitati individuale super delimitate de propria bula), lucrurile ar fi mai bune overall…
  Din nou..
  ce te-a durut asa mult incat ai postat ?
  LE : stau intr-o zona se case noi si suntem cat de cat o comunitate. Avem grija periodic de copiii celorlalti. merg la aceeasi scoala, pe jos, fara parinti, impreuna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.