Cât le pasă instituțiilor de cetățeni?

Articol din categoria: ca la noi

UPDATE: se pare că ilustrului primar nu-i prea pasă. Detalii aici

ratb

Puțin spre deloc. Nu vorbim despre fisc sau trezorerie sau poștă, că acolo deja nesimțirea și disprețul față de cetățeni sunt stări de fapt. Vorbim azi despre Metrorex și RATB, care de ceva vreme încoace nu sunt în stare să rezolve problema cardurilor comune, care să îți faciliteze călătoria cu metroul și cu mijloacele de la suprafață fără să fie nevoie de legitimații separate.

Se ceartă pentru nu știu ce datorie, din partea nu știu cui către nu știu cine, fără să se gândească un pic că asta e o dovadă de regres. După ce sistemul fusese implementat și primea feedback mai mult decât bun din partea utilizatorilor, hai să-l oprim, că nouă nu place cursivitatea și consecvența în acțiuni.

Să nu uităm că ambele regii primesc subvenții de la stat. Adică de la contribuabilii la care nu se gândesc câtuși de puțin. Pentru că așa e la noi, orgoliile personale vin întotdeauna înaintea oamenilor în slujba cărora ar trebui să ne aflăm.

Scriu asta pentru că în ultima perioadă am mers cu RATB/Metrou destul de des și a trebuit să-mi iau cartelă și de metrou, deși aveam bani pe cardul de Ratb. Oricum, chiar și așa, e mult mai bine decât prin alte orașe unde au sistem de transport în comun similar cu cel din India/Pakistan. Și aici mă refer la Brăila și Galați.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Sunt 2 regii complet separate. Toata lumea isi cumpara cartele de la RATB si le folosea si la Metrorex. Se pare ca RATB a uitat sa mai dea bani si la Metrorex… deci ii inteleg pe cei de la metrou ca si-au luat jucariile si-au plecat.
    De suferit, sufera tot cetatenii 🙂

  2. #2 Comentariu nou

    cei de la ratb sunt mai nesimiţiţi decât cei de la metrorex. lor nu le pasă chiar deloc de noi, clienţii. ba chiar au o oarecare plăcere să facă haz de noi, închizându-ne uşile-n nas sau plecând în şir de la cap de linie, la intervale uriaşe. să nu vorbim de condiiţii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.