Păi ce facem cu legimitatea?

Articol din categoria: andreiu

Am strâns semnături pentru „Fără penali în funcții publice”, am fost acolo pe 10 august, la gaze, am semnat pentru candidatura lui Dan Barna, în care speram să avem un adevărat contra-candidat al turistului Klaus, am sperat că vine un val nou, mânat în luptă de alte valori și altă determinare de a face lucrurile cum trebuie.

Și deodată, bam, apare situația în care reprezentanții USR+ zic că votează pentru o doamnă cu probleme penale, în Parlamentul European, că e ok, se mai întâmplă, nu e mare lucru. Mare lucru, care, așa cum observa Orlando, e acuzată de un prejudiciu dublu decât a provocat Dragnea la noi. Și ea a făcut cu mâna ei, nici măcar nu a instigat.

Păi legitimitatea, dle Cioloș, unde mai e? Se duce pe apa mindfulness-ului?

Păcat de Barna și de munca lui, dar până la urmă, el a ales să intre în horă cu Cioloș și partidul său.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Long story short ca multa lume pierde imaginea de ansamblu: inapoi in 2016 Nicusor uneste diverse asociatii sau partide local din Targu Mures, Iasi, Cluj etc si apare USR din USB.
  Vin alegerile, PSD rupe, tehnocratii se duc la Nicusor si cer USR pe tava cu Ciolos in frunte. Nicusor eivdent nu isi da munca pe degeaba si atunci o parte din tehnocrati intra in partid pe caile normale.
  Genereaza falsul referndum, Nicusor este inlaturat.
  Pornesc campania de extindere si ocupa pozitiile cheie (ma refer la faptul ca de campania de extindere s-au ocupat tehnocratii in principiu, astfel atunci cand intrai in partid erau primii pe care ii cunosteai).
  Cand au venit primele alegeri interne, sefii campaniilor de extindere au castigat pentru ca lumea i-a votat ca doar pe ei ii cunostea.
  Incet si sigur tehnocratii au preluat posturile cheie de conducere in partid si l-au pregatit pentru Ciolos. Au incercat in ultima jumatate de an din nou alipirea cu PLUS, dupa europarlamentare o luase lumea razna.

  S-a dus o lupta enervanta intern sa ii inlature cat mai mult pe cei din USB (asa numita tabara Nicusorista) si partial au reusit. Nu inteleg de unde atata inversunare. In loc sa incerce o colaborare toata ziua certuri si scandaluri, mai ales in Bucuresti. Sa vedem ce vor sa faca mai departe.

 2. #2 Comentariu nou

  Cioloș e al DGSE-ul francezilor (chiar nu putem să-i spunem agent de influență?), iar se zvonește că celălalt, juniorul, e calul troian impus de generalul Silviu Predoiu.

 3. #3 Comentariu nou

  Salut Andrei,
  Si eu cu penalii, cu 10 si cu semnat pentru DB.
  Cum am aflat de problema, de pe același blog, sunt in mare dilema si confuz. Ce facem cu principiile ? Înțeleg rolul unui partid si activitatea lui politica, însă aici problema -pentru mine cel puțin – e foarte gravă. Am trimis mailuri la cei mai cunoscuți din USR, dar ramân, cum spuneam, confuz.
  Iar asemenea comandamente intr-un partid pot proveni 100%, doar de la cei 2-3 mari si importanți. E inacceptabil, după ce am “câștigat” sau ne-am “procopsit” ar spune alții, in sfârșit, cu un partid, sa il abandonam. Păcat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.