Ocazii unice în viață: vizită la centrul de antrenament Real Madrid

Articol din categoria: promo

Ieri a fost prima dată când mi-am serbat ziua de nume departe de casă. Un pic ciudat, dar m-au ajutat mesajele și telefoanele să fie un pic mai bine și să nu mă afecteze foarte tare distanța.

În schimb, am avut ocazia unică de a participa la un antrenament deschis al celor de la Real ( am stat la 10 metri de ei), să vizitez centrul lor de pregătire, Ciudad Real și să particip chiar la un mic antrenament cu un coach de la ei, din academia de copii și juniori.

Impresionant de-a dreptul, un centru de pregătire unde lucrează 1000 de oameni și unde totul este făcut cu strictețe și meticulozitate, de la cum arată zonele pentru vizitatori, la cum se derulează activitățile de acolo. Evident că nu am avut cum să facem poze înăuntru, din rațiuni de securitate.

Cultura organizațională. Asta mi-a atras atenția și asta explică foarte mult de ce Real este unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal din lume. Pentru că există cultura performanței și disciplinei în sport încă de la cele mai mici grupe de jucători până la seniori.

Evident că am plecat și cu o amintire, transferul mai durează un pic.

Accesul la baza de pregătire a celor de la Real Madrid a fost intermediată de cei de la Nivea Men România, lucru pentru care le sunt dator 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.