Oastea Domnului vă dă lumină, pască și Covid

Articol din categoria: andreiu

O zice chiar premierul

https://www.europafm.ro/premierul-de-acord-cu-masurile-de-paste-riscul-e-minim-volunatrii-au-masca-si-manusi/

Dacă vreau să merg la părinți, în vizită, cu mănuși și mască, ne pare rău, deplasările nu sunt permise.

În schimb, dacă ești din echipa lu Danny, faci ce vrei, te poți duce liniștit unde vrei, să fii voluntar, să dai lumină, doar ești creștin.

În parc nu putem merge, măcar să ne scoatem copiii la aer, ca să respectăm distanțarea socială, avem parcurile închise cu cheia, dar vom putea lua lumină în libertate. Pentru că suntem egali între noi, unii mai egali ca alții.

Ce vremuri luminate trăim, mulțumim din inimă partidului!

O întrebare legitimă este dacă personalul MAI și MApN care va lucra în noaptea de înviere va fi plătit doar din banii celor care doresc a lua lumină sau din banii tuturor, chiar și al catolicilor, adventiștilor, penticostalilor sau ateilor.

O altă întrebare legitimă pe care trebuie să ne-o punem este ce legitimitate mai are președintele, care a prelungit starea de urgență și ne-a îndemnat să stăm în casă de Paște, și partidul care l-a pus președinte vine și spune că putem merge la biserică, organizat.

Nu am nimic împotriva credincioșilor, nu am nimic împotriva crezului într-o divinitate, oricare ar fi ea, este un act de maximă intimitate și o alegere personală.

Am, în schimb, un mare ghimpe împotriva celor care folosesc masa de creștini ca pe monedă de schimb, troc politic sau mijloc de obținut foloase.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.