desprevin.ro – un proiect de care era nevoie

Articol din categoria: andreiu

Ieri s-a lansat platforma desprevin.ro, o platformă care își dorește să fie locul unde cramele prind voce, se pot promova și se pot întâlni cu consumatorii.

Spun că era nevoie de platforma asta din două motive:

 1. cu câteva excepții, cramele nu știu sau nu pot să comunice și să-și facă marketing
 2. era nevoie de un loc unde să poți descoperi cramele, să mai ai niște informații despre vin, să nu dai de superiori elitiști care să te privească cu dispreț pentru că nu știi nu știu ce informații vitale despre vin.

Dacă la bere piața a început să se dezvolte și consumatorii sunt cât de cât mai bine informați, la vin simt că e nevoie de cineva care să preia inițiativa asta și să deschidă porțile și către masa mare de consumatori, nu doar către entuziaști.

Pe desprevin.ro găsiți două tipuri de pachete pe care să le comandați, unul regular și unul premium, în funcție de bugetul fiecăruia.

Produsele nu vin cu mâna goală, vin cu informații despre vin și chiar și cu un „drinking game”, care este de fapt o fișă de degustare, unde vă veți putea testa cunoștințele despre vin. Vin și răspunsurile, stați fără grijă, pentru ăstia mânați în luptă de spiritul competiției.

Sau puteți pur și simplu să luați produsele pentru cadou, în caz că nu aveți idei. Dar ar fi păcat.

Garanția calității vinurilor și cramelor promovate acolo este dată de membri fondatori: Marina Samoilă, care este super expert în vinuri, procese, tehnologie și tot ce vreți voi să știți și Alex Dona, care este consumator mai mult decât experimentat, ceea ce pentru noi e patimă, pentru el este dar.

O inițiativă bună, mai ales în perioada asta.

Acum, vă rog să dați click și să mergeți să cumpărați, ziua mea vine în decembrie și să nu fiți nepregătiți.,

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  prima dată m-am gândit dacă nu avea mai mult sens _previn des_ apoi am înțeles că este despre vin.
  bună treabă, pare c-o să am un nou hobby 🙂

 2. #2 Comentariu nou

  Chiar aseara am stat in fata unui raft cu vinuri spumante si m-am tot uitat ca vitelul la.poarta noua. Nu stiu sa aleg, sa le diferentiez, sa le combin ci feluri de mancare desi imi place sa beau din cand in cand.
  Pe langa cramele care nu stiu chestii, nici magazinele din online nu prea dau informatii despre produsele lor. Sa descrie produsul, la ce se preteaza, cand se bea ca moment al zilei etc
  De cele fizice unde vinde tanti/nea X care vrea doar sa iti dea sticla si sa iti ia banii sau adevarati „somelieri” carora le put intrbarile neavenitilor ca mine…nici nu mai vb.
  Vine bine treaba asta cu desprevin.ro

 3. #3 Comentariu nou

  ca un fel de feedback: ar trebui sa puna poze si cu sticlele de vin de la fiecare packet. in forma de acum prezentarea mi se pare prea seaca. cred ca e prmul site care vinde vinuri dar fara o poza cu sticla. ca sa nu mai spun ca unele vinuri etichete chiar faine.

  • #4 Comentariu nou

   ii zic, sunt la inceput, au de învățat multe :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.