Intrebare care ne macină toată existența noastră.

Nu știu de unde provine, e posibil să fie un issue personal sau să fim mai mulți în situația asta, dar de când mă știu, sunt urmărit de întrebarea asta: „oare fac bine?”

Sunt recunoscut ca o persoană împulsivă, care de multe ori alege să aleagă (!) instinctual și mai puțin rațional. Pentru că dacă pui mereu rațiunea în față s-ar putea să nu îți depășești niciodată condiția.

Personal sau profesional, am ales de multe ori calea directă de abordare a problemelor, poate radicală sau poate nu, dar cred că e mai bine așa, decât să mă fâstâcesc.

Cu toate astea, întotdeauna am avut un sâmbure de îndoială, un pitic care îmi șoptea în ureche „oare faci bine?” Nu aș ști să zic, pănâ acum pare că am făcut bine.

Schimbăm un job, intrăm sau ieșim dintr-o relație, facem sau nu facem un copil, ieșim sau nu în stradă, emigrăm sau nu, facem oare bine ce facem?

Chestie cu care mă confrunt de când e kiddo printre noi. Și, fiind total străin de fenomenul copil până acum, nu pot decât să mă întreb mereu dacă oare fac bine ce fac.

Și oricât de tare am încerca să nu ne mai pese, tot nu trecem peste.

Oare facem bine?

E complicat. Mai ales atunci când nu e clar și simplu. Oare?