Acum ceva vreme scriam despre fenomenul campaniilor de employer branding pe care le fac tot mai multe companii de la noi. Am avut și o explicație profesionistă, venită din partea unui specialist în HR.

Câteva luni mai târziu, cei de la McDonald’s s-au gândit că ar fi interesant, atât pentru mine, cât și pentru cititori, să vedem ce presupune exact un job în cadrul companiei. Și mi-au lansat invitația, ca pentru o zi, să fac parte din echipa lor, în restaurantul din Dristor.

Voi avea ocazia, mâine, să văd exact ce presupune munca în bucătărie, la casă dar să și vorbesc cu oamenii de acolo. Cu cei din front, cei din back și chiar și cu managerul restaurantului.

Cred că e o ocazie foarte bună să aflăm tot ce ne interesează despre lucratul în industria de fast-food, să demontăm mituri, să confirmăm zvonuri. Așa că, dacă aveți vreo întrebare, curiozitate, lăsați-o într-un comentariu și mâine le elucidăm pe toate.

Până acum am aflat că:

36 de angajați au sărbătorit în 2016 20 de ani de când sunt la McDonald’s

98 de angajați au sărbătorit în 2016 10 ani de când sunt la McDonald’s

32 de angajați au sărbătorit în 2016 15 ani de când sunt la McDonald’s

Așadar, săriți cu întrebările!