Articol realizat cu sprijinul bunului meu prieten Memo

A venit iar timpul pentru sarbatoarea nationala neoficiala a americanilor, Super Bowl.

Editia de anul acesta, cu numarul 51, se va disputa intre New England Patriots si Atlanta Falcons, duminica asta in Houston Texas.

Dupa o editie dezamagitoare a playoff-ului de anul acesta in care doar 2 din cele 10 meciuri nu au fost castigate detasat, asteptam un meci de calitate in Superbowl.

Atlanta Falcons vine dupa un sezon in care a avut cea mai buna ofensiva din NFL cu 33.8 puncte pe meci si au terminat cu 11 victorii si 5 infrangeri. Quarteback-ul lor Matt Ryan este mare favorit pentru trofeul de MVP al sezonului regulat.

Chiar daca au avut de trecut peste suspendarea de 4 etape quarterback-ului Tom Brady pentru scandalul „Deflategate” si peste accidentarea tight end-ului Rob Gronkowski de la jumatatea senonului, New England a reusit sa castige 14 meciuri si sa piarda doar 2 in sezonul regulat, avand cea mai buna defensiva din NFL cu doar 15.6 puncte primite pe meci.

Tom Brady joaca in Super Bowl pentru a saptea oara in cariera si daca reuseste sa castige ar fi primul quarterback care castiga 5 Super Bowl-uri dobandind un argument puternic sa fie privit ca cel mai bun quarterback al tuturor timpurilor

Atlanta Falcons a mai fost prezenta doar o data in Super Bowl in 1999 cand au pierdut in fata celor de la Denver Broncos. Anul acesta pare a fi in mare forma dupa ce a reusit sa treaca foarte usor de Seattle Seahawks si Green Bay Packers in cele doua meciuri din playoff.

Astept sa vad un meci echilibrat si spectaculos si poate o campioana noua in Super Bowl-ul de anul acesta

Pentru cine e interesat, la pauza canta Lady Gaga si, bineinteles, reclamele de anul acesta au costat cel mai mult din istorie.

 

La noapte, pe la 1-2 AM.