Mă amuză cum cei de la PSD încearcă să pornească un război împotriva corporațiilor de la noi, acuzându-le de tot felul de tâmpenii, ba că amenință oamenii cu concedierea dacă nu ies în stradă, ba că vor să distrugă statul, ba că aliens.
Problema de fapt este că cei din pesede s-au prins că la corporații și corporatiști nu merge discursul pentru asistați sociali, cu 100 de lei în plus pe lună. Și gata, mulțumiri din inimă partidului.
Oamenii ăia care aseară au fost aproape de 300.000 sunt oameni pentru care suta de lei a lu Dragnea nu reprezintă nimic, credeți-mă pe cuvânt. Ca să crape Cristoiu de nervi, ăia sunt oameni care au telefoane de sute de euro.
Nimeni nu iese în stradă pentru bani, se iese pentru niște chestii mult mai abstracte: gen justiție, gen transparență, gen corectitudine și nu hoție.
Și problema cu corporatiștii e că nu pot fi cumpărați, cam cu nimic. Cel puțin nu cu bani.
Și vom continua să protestăm, până obținem ce ne dorim. Să vă vedeți de treaba pentru care poporul v-a ales la conducere.
Un terorist, corporatist!
13 comentarii Adaugă comentariu
Ha! Aproape ca am ras! Nu sunt de acord cu retorica pesedeului, dar nici cu ideea de a prezenta corporatiile si corporatristii ca fiind ceva bun. Nu esti cu nimic mai putin sclav fata de asistatii sociali si needucatii care-si vand pe nimic votul. Cu totii faceti parte din acelasi cancer.
Semnat,
Un alt corporatist
Diferenta dintre un corporatist si un necorportatist fiind?
Plata contributiilor la stat? La unii plafonat, la altii nu? Zic si eu …
Si eu am iesit in strada, pentru chestii abstracte.
La fel de abstracte cum e si articolul tau.
Cine crezi ca a adus in tara corporatiile astea, cu cine crezi tu ca au facut corporatiile intelegeri cat mai avantajoase pentru ele, si in care statul roman intodeauna a iesit in dezavantaj?
Cu coruptii si penalii!
Spui ca nu pot fi cumparati, corporatristii.
Nu pot fiindca sunt deja proprietatea corporatiei.
Si corporatia decide cand si cine va cumpara.
tu ești ala de la care îmi cumpăr dimineață cafea? Costel de la chioșc?
Are you fucking kidding me with this blah blah blah (c) erb
Corporatistii au iesit singuri. Tre sa fi cretin rtv sa crezi altceva
Semnez pe persoana fizica
Pai daca ii asa, puneti de la mana la mana si cumparatii dracului niste marfa de calitate la Nicusor ca il scurtcircuiteaza dracului de tot legalele alea ieftine. 😀
http://tinypic.com/r/167s7co/9
Cica corporatiile au trimis resurse in piata Victoriei… aparent sunt multi pe FB care au impresia ca toata lumea vrea sa castige ceva prin faptele pe care le fac.
Un pahar de ceai, o felie de pizza si multe altele nu sunt vazute ca gesturi de omenie. Sunt vazute ca gesturi de pe urma carora se poate genera profit.
URL corect. Daca se poate face merge cu commentul anterior.
@Dan – multumesc maestre, te’am facut celebru aici alaturi de gazda, la care ii multumesc de intelegere si drept la cuvant! 🙂
gen, spune lucrurile astea muncitorilor din multinationala carrefour care ii obliga sa lucreze 12 ore si sa ponteze 8 (si alea cu salariul minim), gen
ITM e mana in mana.
80 % din populatie are salariul net pana in 2000 lei
Doar 5 % din populatie are salariul peste 4000 lei.
Daca vrei iti prezint statistici oficiale.
Alta idee
MULTINATIONALELE = call-centere (ca e mai ieftin prin europa de est), firme de audit cu salarii incepand de la 500 euro (cand in germania incep de la 3000), multe supermarketuri (cu salarii de cacat – info de la surse) si putine IT.
DECI grosul reprezinta salarii de rahat dar ceva mai bune decat majoritatea.
In fine, sa iti explic ce au multinationalele de pierdut daca intra codul fiscal pe teava ?Saudaca se mareste salariul ca in Pakistan ?
Inainte sa mananci rahat citeste asta :
http://www.bursa.ro/autoritatile-europene-intervin-impotriva-transferului-castigurilor-multinationalele-nu-vor-mai-av…&s=print&sr=articol&id_articol=305935.html
Companiile multinaţionale care activează în statele membre UE nu vor mai avea cum să ocolească impozitarea profiturilor realizate în ţările unde-şi derulează afacerile, potrivit unei noi Directive, adoptată recent la nivel european.
Această directivă subliniază că, „în efortul de a-şi reduce obligaţiile fiscale globale, grupurile de societăţi au recurs din ce în ce mai mult la erodarea bazei impozabile şi la transferul profiturilor (BEPS)”.