Legat de evenimentele din ultimele zile.

Lume multă, zile la rând de stat și strigat în frig, dat programul peste cap, aparent degeaba. Ordonanța 13 va intra în vigoare și nu vom mai avea nici un motiv să strigăm „hoții” pentru că nimeni nu va mai avea nici un dosar. Asta a fost să fie, au fost mai deștepți și mai determinați ca noi și au câștigat.

O să trecem peste, probabil mulți vor pleca din țară, probabil se vor retrage companii ( vor începe abuzurile în serviciu asupra privaților, din partea celor din sistem, la adăpostul ordonanței, să fie clar) din România și vremurile vor fi gri spre negre. Cam ca la ruși acum.

Probabil îl vom avea și pe Iohannis suspendat și Tăriceanu cu Dragnea vor face țara feuda personală.

Nu pot să trec peste toate astea fără să mulțumesc celor fără de care nu am fi fost aici. Și mă refer la cei care au reușit să ne scoată în piață, zile în șir, în număr record.

Mulțumim vouă, celor care nu ați fost la vot. Celor care v-ați pișat pe el de vot, celor care pârtia de ski v-a fost mai comodă, celor ce v-a fost lene să ieșiți din casă.

Sper că dormiți bine. Acum nu se mai poate face nimic, știu, dar măcar mi-aș dori să vă simțiți prost. Să mergeți cu capul jos și să nu aveți pretenții de trait în democrație.

Pentru că democrația se exprimă la urnă.