O premieră: marketplace și rețea socială pentru suporteri

Articol din categoria: andreiu, sport

Băieții din DDB au lansat, cred că e premieră mondială, un marketplace dedicat suporterilor dinamoviști, cu promisiunea că jumătate din profitul realizat de platforma www.dinamowin.ro se duce către clubul Dinamo.

A doua premieră, pentru România, este că DinamoWin are și o componentă de socializare pentru suporteri, unde poți adera la grupuri, pot discuta cu alți membri sau poți participa la evenimente, când vom avea voie să mergem la stadion și nu avem cu cine.

Planul de organizare a fost aprobat de tribunal, probleme cu banii nu mai sunt, ne mai trebuie vreo 10 jucători și Dinamo e pe drumul cel bun.

Lăsând gluma la o parte, ce se întâmplă de ceva timp la Dinamo cu mobilizarea suporterilor este un studiu de caz pentru orice manual de bune practici sportive, antropologice, sociologice sau de marketing sportiv.

Doar Dinamo București!

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Să sperăm că marketplace-ul ăsta să mai aducă niște bani la club, păcat că se duc însă la niște jucători lipsiți de orice urmă de motivație….

 2. #2 Comentariu nou

  Salutare!

  Voi, dinamovistii de aici mai aveti rabdare cu Dinamo? Tin cu ei din 85, dar ceea ce se intampla acum e peste puterea mea de intelegere. Chiar sa nu mai poti castiga nimic? Mai avem vreo speranta a ne salva de la retrogradare?

  • #3 Comentariu nou

   alternativa fiind?

 3. #4 Comentariu nou

  Hai Rapid! ???

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.