O mână de ajutor

Articol din categoria: andreiu

Mă tot gândesc la oamenii și asociațiile, poate chiar și companiile care fac în zilele astea activități și înceacă să ajute comunitatea, prin diverse acțiuni, că poate au nevoie de ajutor în zona de comunicare sau digital, social media, etc.

Și dacă tot stăm acasă, mă ofer voluntar, 2 ore pe zi, să ajut pe cine are nevoie în domeniul unde mă pricep, ca ei să continue să facă bine.

Așadar, dacă știți asociații, ONG-uri, firme mici, sau chiar persoane fizice, care fac să fie bine în timp de pandemie, să le spuneți că 2 ore pe zi îi pot ajuta cu următoarele:

Content: pot scrie un text de blog, sau niște statusuri pentru facebook, sau să actualizez  niște pagini de site cu conținut.

Consultanță: pot livra insight-uri, feedback, oportunități de exploatat și dezvoltat în mediul online, social media, dar și în zona de performance marketing.

Audit digital: îți pot analiza campaniile derulate, obiectivele setate,  modul în care a fost împărțit și cheltuit bugetul, identificarea de puncte forte și oportunitati de îmbunătățire

Strategie online: Te pot ajuta să stabilești care sunt cele mai potrivite canale de comunicare, cum  să stabilești obiectivele relevante business-ului tău, cum alegi și implementezi srategia de content, cum faci mixul de media, care este timing-ul potrivit pentru fiecare acțiune în parte și cum măsori corect rezultatele, astfel încât să ai întotdeauna o imagine de ansamblu coerentă.

 

Două ore pe zi, probono, pentru cei ce fac bine.

Astea sunt momentele în care trebuie să fim uniți și să ne mobilizăm, de la distanță, spre a ne ajuta cum putem mai bine, unii pe alții.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Eu am tot zis că ajut cu orice legat de SEO sau IT&Sec, însă nu știu unde/cum…

 2. #2 Comentariu nou

  Buna,

  As avea eu nevoie de niste sfaturi/solutii pentru o firma de promotionale b2b. Se lucreaza atat cu furnizori interni, cat si externi pentru cumpararea produselor. Trebuie sa ne gandim la industriile afectate, dar si la cele neafectate, si ce clienti sunt vizati. Multumesc!

 3. #3 Comentariu nou

  Salut
  Incerc sa fac , cu mijloace free, o lista exhaustiva cu cei care ofera resurse pentru a continua munca
  Esti trecut si tu la https://ignatandrei.github.io/WFH_Resources/#consultatii-pro-bono

  Si da, daca poti sa ma ajuti sa devina lista cunoscuta ?
  ( E usor de editat lista daca ai cont de github – poate sa o editeze oricine si sa adauge resurse)

  Mersi,
  Andrei

 4. Salut, Andrei. Fundatia Comunitara Galati desfasoara o campanie de fundraising locala pentru a putea achizitiona cat mai multe materiale necesare pentru spitalul de boli infectioase din Galati, care sa ajute personalul medical sa faca fata situatie covid 19. Am avea nevoie de o persoana priceputa care sa se ocupe de partea de direct mailing. Esti interesat sa ajuti cu content pentru newslettere?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.