În urmă cu ceva timp aveam o discuție cu un prieten bun despre valorile și chestiile care ne definesc pe noi ca popor. De ce suntem noi români, ce ne unește și la ce stimuli reacționăm noi când vine vorba de naționalitatea și țara de care aparținem.

Nu sunt foarte multe, dar partea bună e că cele pe care le avem sunt suficient de solide încât să ne putem defini prin ele. Avem o țară frumoasă, avem talentul de a ne pricepe la toate și de a fi capabili de realizat lucruri mărețe, avem talentul să o dăm în bară când e lumea mai dragă, avem un imn pe care îl știm mai mult sau mai puțin și avem un steag.

Eh, ăsta cred că e cel mai mare stimul pe care îl avem noi. Steagul. E numitorul nostru comun, semnul distinct pe care îl recunoaștem oriunde am fi în lume.

Cei de la Petrom profită de apropiata Zi Națională și vor să realizeze un steag realizat cu fotografii făcute de către români. Nimic stilizat, nimic super procesat, un steag care să fie exact așa cum îl vedem noi, fiecare în parte, în fiecare zonă a țării.

Cum vor să facă asta? Au dezvoltat o platformă unde fotografiile pot fi urcate. Adică www.steagulmeu.ro este la liber pentru a fi personalizat în tricolor. Tu, cum îți vezi tricolorul?