Zilele trecute am postat un clip în care vorbeam despre cozi și codițe, despre cum pot fi ele mișto și cum îți pot oferi ele experiențe memorabile. Bineînțeles că vorbim de codițe simpatice, nu de statul la cozi la vreun ghișeu.

El face parte dintr-o campanie derulată de Raiffeisen Bank, campanie care promovează serviciul de Direct Debit pe care îl au în portofoliu, serviciu care vă face viața cu mult mai ușoară!

Într-un context ideal, am avea de-a face doar cu cozi simpatice, drăguțe, care să ne facă să zâmbim. Știm bine, în același timp, că există și cozi care nu ne plac.

Dacă unele nu pot fi evitate, de unele putem scăpa foarte ușor, fără prea mare bătaie de cap. Mă refer aici la plata facturilor, care poate fi realizată automat, prin serviciul de Debit Direct. Adică îți configurezi o singură dată operatorul și după aia banca face totul pentru tine.

Printre beneficiile principale ale unui astfel de serviciu, #directdebit,  aș aminti de : 

Confort: scapi de grija plăților lunare
Control: știi în permanență ce plăți s-au facut, când, cărui furnizor și cum (online sau prin extras de cont)
Siguranță: uiți de grija scadenței

 

Și poți petrece timpul salvat cu cine și cum vrei tu. Sau cu ce cozi vrei tu.

Acestea fiind spuse, mi se pare că Raiffeisen e singura bancă ce încearcă să se conecteze cu clienții și se calibrează foarte bine pe nevoile lor.