O aplicație care sper să aibă succes

Articol din categoria: andreiu

Era nevoie de o chestie de genul ăsta, o aplicație unde să îți faci un wishlist cu cadouri pe care ți le-ai dori de ziua ta și unde lumea să se poată inspira.

E super enervant să primești cadouri care nu-ți plac și nu poți să le dai înapoi, e super aiurea să tot încerce lumea să te tragă de limbă să vadă cam ce ai vrea, e super aiurea să fie terorizat partenerul de viață de către ceilalți cu întrebări referitoare la ce ți-ai dori tu.

Aplicația nu e cea mai perfectă ( știu, e intenționată formularea), ar mai fi chestii de adăugat, aș schimba un pic și partea de login, aș băga și facebook/google, că suntem în epoca social, aș adăuga o opțiune de share external la profil, să pot da prietenilor să vadă ce vreau, fără să aibă neapărat aplicația instalată. Știu, e nevoie de user growth, dar sunt adeptul recrutării organice bazată pe beneficii reale, nu pe condiționare. În fine, e bine că este și așa.

Sper să aibă succes, mai ales că se apropie cele două zile ale mele ( nume și naștere) și numai în pielea Marianei nu aș vrea să fiu în perioada asta.

 

Am pus poza cu Tony la derută, recunosc.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Aplicatia are nevoie de un design reusit care sa nu para shady.

  • #2 Comentariu nou

   hai poate citeste cineva ce zicem noi aici si ia notite

 2. #3 Comentariu nou

  exista deja agiftapp.com

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.