Noile valori. Noile repere

Articol din categoria: andreiu

Nu m-au interesat niciodată vedetele de pe internet, din categoria Morodan, Ceușan, Grebrenișan și restul divelor inventate pe instagram. Nu sunt zona mea de interes, nici profesional nici personal, consider că succesul din story se duce pe story și convingerea mea e că până la urmă contentul bun va triumfa.

Dar nu pot să nu fiu surprins când văd câtă lume se strânge la niște personaje cum sunt Cristina ICH sau Ioana Grama, care au luna și tâmpenia făcută. Ich a făcut vreo 2 meltdownuri pe instagram, unul pentru că a fost prinsă că trăgea niște bani din niște donații și altul pentru că a fost amendată că se dădea pe instastories la volan.

Ioana Grama pune un clip cu javra care smucește copilul din dotare, rău de tot, câinii ăia fiind de departe cele mai retardate javre din câte există pe pământ. Și știu ce spun, am doi câini, intâlnesc mulți stăpâni de mopi d-ăștia.

Dar pune clipul cu câinele care hărtănește copilul pentru like și reach și amuzament. Și apoi se dă cu curu de pământ că a fost luată la reclamații.

Puteți reclama clipul și inflencerița aici

Ce mă depășește pe mine este lipsa de reacție a audiențelor acestor exemplare. Cea mai simplă metodă de pus cu botul pe labe este pierderea influenței. Dispar cifrele, dispare influența.
Dar lumea stă acolo, ca la urs. Urmărește, comentează, apreciază, aplaudă. Nu știu cu ce îi spală pe creier, dar iese bine, nici nu consideră cineva opțiunea de unfollow.

Reperele noilor vremuri. Orice pentru reach.

De partea cealaltă, sancțiunea ar putea veni de la cei cu banii. Doar că nu, ne place să ne vedem acolo, lângă celebritate, indiferent ce tâmpenii face.

Valorile noilor industrii. Orice pentru influencer. Campanii, bani, favoruri, să ne punem bine cu el.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  îngrijorător. vino la un campionat de fotbal pentru copii și vei vedea ce n-ai vrea să vezi vreodată. Uneori mă bucur că restricțiile au blocat competițiile, fiindcă mai au și micuții o pauză.

 2. #2 Comentariu nou

  Citez: „Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.”

  Ok, nu-mi publica comentariul, nu caut atentie. Dar incearca sa dai dovada de profesionalism si nu expune public date personale, precum emailul, indiferent de forma acestuia. 🙂 cam incalci regulile de GDPR, nu crezi?

  • #3 Comentariu nou

   ale cui, ale unui profil fake?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.