Neah, nu are nimic dacă trișez azi. Sau cum m-a nenorocit covid-ul

Articol din categoria: andreiu

În 2020, după lockdown m-am dus la sală. Ajunsesem nu neapărat gras cât imobilizat, ieșit total din formă, nu puteam nici să mă leg la șireturi.

Am dat de băieții de la Flixi, am mai scris despre ei, senzaționali, profesioniști, asumați, empatici, cu răbdare, cu care am început să lucrez atât fizic cât și pe parte de nutriție. Am slăbit vreo 12 kilograme și am scăzut vreo 2 numere la haine. Am reușit să intru în cămăși în care nici nu visam eu că intru, gen M.

A mers treaba bine câteva luni, am început să am o rutină a mâncării ordonate, chiar dacă mai trăgeam chiulul la sală.

M-am menținut pe linia de plutire până în martie 2021, când am făcut covid și de atunci everything went wrong. Sau am lăsat eu să went wrong, cu bună știință.

În timpuri de covid am mâncat de am spart, ca să ajut corpul să lupte cu boala ( tâmpenie, dar nu aveam ce face acasă), să mai beau și un ștampăl pe timpul zilei, să mai băgăm și o fripturică, să mai #tatigătește destul de des. Nu are nimic, merge azi și o porție de cartofi. Merge și un burger. Trișez azi, de mâine revin la metehne sănătoase.

La sală n-am mers, am început după covid ușor, dar nimic spectaculos, cam o dată pe săptămână și nici atunci foarte dedicat. Lasă, de mâine, de săptămâna viitoare, din septembrie.

Și așa m-am trezit la final de 2021 la fel de gras ca înainte, însă nu la fel de anchilozat.

Dar, pentru că e mai ieftin să mă apuc de treabă decât să schimb iar hainele cu unele mai mari, am învățat că de trișat azi nu mă trișez decât pe mine și la ora la care scriu articolul ăsta am bifat a 4a zi consecutivă de mers la sală. Cu rezoluția ( singura de anul ăsta) că eu nu mă voi plânge și Dragoș ( el dictador) nu va avea milă de subsemnatul gras.

Și m-am întors și la dieta dată de Florin în 2020 și care a dat super rezultate când am respectat-o. Fără să fac foamea, fără să mă dezechilibrez deloc.

Morala e că nu mă gândeam că alunec așa repede în ispira culinară, dar diavolul lucrează subtil printre oale, tigăi, sosuri și potol bun. Dar iată, că chiar și cei mai bravi dintre daci sunt supuși tentației.

Momentul meu de spovedanie online din 2022, ca să rămână scris.

Bineînțeles că nu are nici o legătură covid-ul, dar trebuia să găsesc un vinovat.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  mno… intrat pe site, dat pe la pagina de contact sa vad pe unde sunt, pe la galerie, pana am ajuns la pagina de numerologie.

  kthxbye

  • #2 Comentariu nou

   si cand te gandesti ca unii se uita si la horoscop de ani de zile :))

 2. #3 Comentariu nou

  Multa voință pe mai departe…ceasul e fitbit ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.