Motorola Edge 20 -impresii

Articol din categoria: andreiu, promo

M-am jucat vreo două săptămâni cu Motorola Edge20 și am rămas super impresionat.

E cel mai subțire și cel mai ușor telefon pe care l-am avut eu în mână, smartphone, de la Motorola Razor, alea vechi, de prin 2000.

L-am folosit atât ca telefon principal vreo câteva zile dar și telefon secundar ( am băgat sim-ul de Vodafone în el) ca să pot compara cum se comportă și când este exploatat la maxim, cum fac eu cu telefonul.

Se ține bine, bateria m-a ținut peste o zi ca telefon principal și aproape 3 zile folosit ca telefon secundar. Ceea ce este bine, nu e huge, dar te poți baza pe el o zi lucrătoare fără nici o problemă.

Are Android 11, se mișcă smooth, fluid, nu s-a înțepat deloc în perioada folosirii, nu a avut pic de lag, nu am chestii pe care să le reproșez.

Are cameră foto de 108 MP, aici nu îmi pot da cu părerea, camera nu este un criteriu pentru care să aleg telefonul, eu mă uit mai întâi la specificațiile tehnice, că nu sunt influencer să depind de micropixelul ăla de detaliu. Dar, face poze mișto, toate pozele de la LivingRock Tuzla sunt făcute cu Edge20 și au prins bine la public. Adică sper că ați dat toți like.

Overall, e un telefon mișto, pe care vi-l recomand să-l luați în calcul dacă vreți să schimbați telefonul.

La doar 2400 de lei versiunea de 128GB sau la 3300 versiunea de 256GB mi se pare cel mai bun raport preț calitate de la noi, dacă nu vrei să dai trei rinichi și 8 plămâni pe un telefon.

E un highend cu preț de midrange, cu care nu te faci nici de rușine și nici nu te lasă la greu.

Sunt șanse din ce în ce mai mari ca Motorola să fie următorul furnizor de telefoane din familia Cismaru.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    *Dat wallpaper.

    *Breathing intensifies

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.