Vă las mai jos parte din comunicat, dezvoltăm la final

Noul moto g pro este un dispozitiv construit pentru divertisment și productivitate fiind în același timp primul smartphone Motorola cu propriul stylus.

Este echipat cu ecran imersiv, NFC, un stylus încorporat și o cameră triplă de 48MP cu funcții AI și tehnologie Quad Pixel.

Smartphone-ul este dotat cu Android 10, are funcții de securitate avansate și actualizări constante care protejează dispozitivul în permanență, făcându-l potrivit atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Stylus-ul încorporat te ajută să-ți dezvolți creativitatea oferind precizie în utilizarea smartphone-ului. Cu ajutorul lui, activități ca editarea pozelor, luarea notițelor, schițele artistice, copiatul textelor și chiar marcarea capturilor de ecran devin mai simple și rapide. Utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia de exemplu un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. Dispozitivul este integrat perfect în designul și software-ul telefonului, iar aplicația Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

Acum, părțile cu adevărat interesante sunt:

  • faptul că are stylus, care e util, mai ales când ai chestii de notat sau te plictisești în ședințe și vrei să desenezi ceva
  • bateria de 4000mAH, care e decent de mare, dar e cam exagerat ce zic ei cu 2 zile pentru o încărcare.
  • prețul de doar 330 euro. La banii ăștia îl poți schimba la fiecare 9 luni. Deși eu m-am mai jucat cu Motorola și nu e chiar rău, dimpotrivă.