Ieri am acceptat invitația celor de la UniCredit de a vizita locul cu princina, unde începe de azi probabil cel mai mare festival din București, fără participanți.

Am avut timp să trecem pe la fiecare obiectiv în parte și las mai jos câteva chestii care mi-au atras atenția și pentru care merită să dați o fugă până la Buftea.

  1. trebuie neapărat să mergeți la acel labirint – tunel. E senzațional înăuntru, luminile sunt ceva wow, deși am fost pe timp de nor, iar băieții de acolo promit ca pe soare să fie fantastic. Dovada mai jos în poză.
  2. trebuie să încercați hot-dogii de la Prossecco & Hot Dog Van. E un Citroen vechi aranjat foarte mișto.
  3. cei de la Orange pregătesc iar un ecran mare, probabil se va lăsa cu filme și anul ăsta acolo.
  4. există o tiroliană uriașă ( pleacă de pe etajul 8), printre copaci, care se anunță senzație. ( nu am poză)
  5. pentru cei care vor să petreacă și după terminarea concertelor, există o zonă de after party unde vor fi niște DJ care vor întreține atmosfera până spre zori.
  6. dacă îți faci un selfie la festival și pui în descriere #cuUniCrediteusor îți găsești poza printată instantaneu. Unde? Fix în locul unde îți poți face un selfie cu trupa de roboți. 🙂 O găsești ușor.

Special am lăsat line-up-ul la final. Pentru că se anunță mișto și anul ăsta. Dacă anul trecut băieții de la Kasabian au făcut super atmosferă, anul ăsta sunt așteptați cei de la Chemical Brothers să rupă fâșul. Asta duminică seara. Până atunci ne încălzim cu Hurts, Years&Years sau The Neighbourhood.

O să fie mișto și anul ăsta la #summerwell