Maxim 2 animale pe cap de cetăţean. Încă o imbecilitate politică

Articol din categoria: ca la noi

Deputaţii noştri se pare că se plictisesc maxim în plen şi se apucă de inventat idei, care mai de care mai imbecile. După ce un deputat PSD s-a gândit că preoţii nu ar trebui să mai plătească impozite, vine un coleg tot de la PSD!? care consideră că cetăţenii ar trebui să aibă în creştere maxim 2 câini şi 2 pisici. Doar dacă stai la curte ai voie la 5, dar numărul animalelor dintr-o specie să nu depăşească 3.

Pentru cei care stau la bloc, să spunem că ar fi un raţionament cât de cât ok, mai ales cu câinii, pentru că nu e prea plăcut să se apuce să-ţi latre javrele noaptea şi să trezească tot blocul.
Dar la curte, dacă spaţiul şi bugetul îmi permite, pot avea şi 10 câini, atât timp cât sunt în stare să am grijă de ei. Nu trebuie să vină un deputat să îmi organizeze gospodăria.

Dar ce facem cu maidanezii? Cu haitele de javre care umblă libere pe străzi nestingherite? Haitele de turbăciuni înfometate care atacă oameni, muşcă batrâni sau copii şi transformă cartierele în adevărate teatre de operaţiuni după lăsarea întunericului? Nu nene, adună-i pe aia întâi, fă-mă să mă simt în siguranţă pe stradă şi apoi după vino şi dictează ce am voie şi ce nu să cresc în ograda mea.

În curând mă aştept să vină vreun deputat evlavios care să scoată în afara legii orice poziţie în afara de cea a misionarului, că na, suntem o ţară de perverşi

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Am trei probleme cu „articolul” asta:

  a) Citezi Antena 3, sursa raului in jurnalismul romanesc. Cauta-ti alta sursa, sau nu le da link, sau .. in fine, o solutie trebuie sa existe.

  b) N-ai citit legea, insa ai pareri. Nu-i rau sa le ai, da’ la coltul blocului, nu in scris pe un blog, unde raman si peste 5 ani. Cauta propunerea cetateanului, citeste-o, citeaza-ne din ea si apoi zi cat ii de naspa.

  c) Haitele de pe strazi sunt obiectul activitatii administratiilor locale (numite si primarii). Faci diferenta intre cele doua institutii, cea a parlamentului si cea a primariei, sper.

  Cam atat.

  • #2 Comentariu nou

   1.atat timp cat imi platesc intretinerea blogului singur, pot spune ce vreau aici, fara sa ma cenzurez cumva.
   2.faci confuzie intre statia TV Antena3 si site-ul Antena3, link dau oricum, asa e fair. Daca nu dai link se cheama cioarda ordinara
   3.eu am privit situatia de fapt, mi se rupe in 14 a cui e problema. Pana la urma, e a statului, indiferent ca vorbim de componenta locala sau centrala.

  • #3 Comentariu nou

   1. Tu spune ce vrei, noi iti atragem atentia ca citezi niste mizerabili, n-a zis nimeni sa te cenzurezi acuma. Baga mare, citeaza si niste Cancan sau StirileProTV.

   In subsidiar, a da link unui sait lipsit de etica nu se cheama ca „faci bine”. De asta cresc Cancan, Click si alte mizerii – pentru ca vorbeste lumea de tampeniile pe care le spun ei.

   2. Ambele apartin aceluiasi trust, si au aceleasi defecte.

   3. Faptul ca „ti se rupe” e naspa, inseamna ca nu esti aici sa dialoghezi, esti aici sa zici chestii catre altii fara sa-ti pese (cau autist, asa). Idem confuzia cu „totul e al statului”, pe care refuzi s-o repari.

   Ma rog, io incercam sa te ajut sa devii mai bun in ce faci, da’ am impresia c-ai luat-o personal si stai in defensiva. Sanatate.

  • #4 Comentariu nou

   1. stirea a aparut si pe evz sau hotnews, nu e numai pe a3, dar deviem de la subiect. tine de perceptie si afinitati subiective, din cate imi dau seama din pornirea ta virulenta impotriva lor
   2. de acord, era doar un link, nu ca sa le fac bine, ci ca sa nu fiu jegos ca altii, care iau chestii „doar pentru ca era pe net, deci la liber”
   3. ambele masuri ma afecteaza direct pe mine, ca cetatean locuitor si platitor de taxe in Romania. Atat local cat si central. Ma intereseaza prea putin daca javrele dupa strada sunt in custodia primarului/consiliului local atata vreme cat ma simt amenintat pe strada si ma intriga la fel de tare cand vine un gog ales tot de noi (noi, generic, cetatenii) sa stabileasca cum si ce trebuie sa cresc eu in casa.

   Merci pentru intentie, sunt deschis oricarei critici constructive, nu o iau personal si nici in defensiva nu stau. Regards

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.