Avem castigatorii

 

winnersieisberg

 

M-a bucurat foarte tare când mi-a fost lansată o provocare să fac chestii cu care bărbații de obicei se rușinează fie să le facă fie să le recunoască. Cei de la Eisberg au zis că ar fi o provocare mișto să postez pe facebook poze cu mine în ipostaze un pic compromițătoare pentru un bărbat, în accepțiunea majoritară.

Am spălat vase, am dat cu aspiratorul și am călcat cămăși. Sunt 3 dintre lucrurile pe care le fac de multă vreme fără vreo reținere, care îmi mai și plac pe deasupra.

Hai totuși să vedem ce alte lucruri le pot face bărbații fără să le fie rușine:

  1. să dea cu mopul
  2. să spele rufe
  3. să șteargă praful
  4. să împacheteze șosetele spălate
  5. să cumpere absorbante
  6. să pregătească micul dejun
  7. să spele vase
  8. să spele geamuri
  9. să dea cu aspiratorul
  10. să meargă cu flori în mână pe stradă.

Ultimul punct e preferatul meu. Am o grămadă de prieteni cărora le e rușine să meargă cu flori în mână pe stradă. Mi se pare maxim de amuzant, eu putând să merg cu flori în mână mii de kilometri fără să simt măcar vreo jenă.

Un alt lucru pe care îl pot face bărbații fără să le fie rușine e să cumpere și să mănânce salată. E perfect normal să vrei uneori să o iei mai ușor și să te gândești și la tine.

Cei de la Eisberg tocmai asta încurajează. Să fim bărbați dar să ne gândim un pic și la noi.  Avantajul ar fi că salatele sunt deja pregătite, tu trebuie doar să alegi ce dressing se potrivește și să dai play.

Am o provocare pentru voi: să-mi spuneți chestia pe care vă e maxim de rușine să o faceți. Cele mai tari 3 chestii vor primi niște premii surpriză de la Eisberg. Le alegem peste o săptămână și credeți-mă, n-o să vă pară rău.

Pentru curaj, încep eu: mie îmi e maxim de rușine să merg cu o sacoșă în mână pe stradă. Nu există nimic care să bată asta.