Lejer de weekend: funny moments are funny!

Articol din categoria: mișto

Două chestii funny de aseară:

1. Televizorul nu moare, televizorul se transformă.

Ieri pe seară, adică pe la un 7 mă întâlnesc la o bere în cartier cu prietenul Mariciu. După vreo jumătate de oră ni se alătură şi frumoasa lui prietenă şi începem să ne gândim ce facem, că era prea cald şi frumos să spargem gaşca aşa devreme. După ce eu cu Raluca luăm decizia să mergem la o terasă prin centru, pretenul Marian începe să încerce o eschivă, că el ar merge la un film, dar ar merge acasă, dar de fapt parcă nu ar ieşi şi tot aşa. Îi zic că putem încerca să mergem la un film în oraş, chiar dacă nu e terasă, el nu şi nu. Ca la un moment dat, întrebat fiind ce film vrea să vadă ne trânteşte halucinantul răspuns: „e unul tare la 9 pe HBO şi aş vrea să îl văd!”

Deci da, în 2013 cu toate magazinele de specialitate de pe net la dispoziţie, el ar fi stat acasă sâmbătă la 9 ca să vadă un film. La televizor!!!

2.Cu căştile te încalţi, nu le pui pe urechi!

După ce am reuşit să îl facem pe televizoman să renunţe la film şi să iasă la bere, ajungem la Historia, o cârciumă care e peste drum de Teatrul de Comedie (unde apropo, au un platou rece cu o brânză senzaţională, merită încercat). Acolo ni se mai alătură un june simpatic foc şi tot povestind şi povestind ne trezim cu Andreea la masă, Andreea fiind o puştoaică de vreo 17 ani care făcea promoţie la Marlboro. După ce ne spune povestea ne pune să ne jucăm cu o aplicaţie pe iPad, aplicaţie în care trebuia să accesorizezi un manechin. Mai exact să îl îmbraci. După ce îi pun nişte pantaloni şi o geacă gagicii din poză, am zis eu să o fac mai funky şi să îi pun o pereche de căşti. Şi trage de ele deasupra capului, o dată, de două, de trei….nimic. Nu stăteau nici pace.

La un moment dat, cu un calm ardelenesc, abia abţinându-se să nu pufnească în râs, promoteriţa zice: „Ăia sunt pantofi, nu căşti de aia nu stau!” La 2 secunde a venit reacţia pretenului Marian: Columbeanco!

Aşa am aflat şi eu cum arată de fapt nişte pantofi care seamănă leit cu o pereche de căşti, cum lumea se mai uită încă la televizor şi cum chestiile funny se petrec dincolo de taste, alături de prieteni. Fie şi ei greşiţi, cum e cazul nostru.

Acum că tot s-a încălzit, hai să intersectăm mai des prin parcuri şi terase decât pe net, ce spuneţi?

 

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    duminica, la 20, in spice, la improvizatorii?

  2. #2 Comentariu nou

    Caștile alea chiar arată ca niște pantofi 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.