De când a dat căldura afară s-a populat parcul IOR cu cetățeni nu neapărat tineri, care fac plajă prin parc. Un peisaj complet dizgrațios, nu ai cum trece pe acolo fără să ți se ridice un pic părul pe mână.

Cetățeni care probabil sunt tolerați acolo făcând parte din bazinul electoral al primarului Negoiță. Deși este sectorul cu cei mai mulți copii, e incredibil cum tot pensionarii sunt privilegiați. Concerte seara de muzică populară, focuri de artificii, nebunie, liber la plajă prin parc, tot tacâmul.

Pentru copii, prea puține chestii, aproape deloc.

În fine.

Stăteam însă ieri seara, pe la ora 7 ( când am făcut poza) ce s-ar întâmpla dacă o gașcă de tineri ar umbla în costume de baie prin parc, în văzul mulțimii. Cam în cât timp ar fi amendați pentru exibiționism. Mă rog, pentru tulburarea liniștii publice, pentru că, din câte am citit pe internet, nu se specifică nicăieri clar unde începe exibiționismul.

Bine, vorbim de poliția locală, cei care patrulează prin parc într-o mașinuță de golf, care nu pot rezolva cazuri simple de tulburare a liniștii publice și care se pricep foarte bine la vânat câini care nu sunt ținuți în lesă, adevăratele pericole ale comunității.

În altă ordine de idei, există un ștrand în sectorul 3, la 10 minute de IOR, dar costă 20 de lei/zi intrarea. De ce să mergem să dăm bani, când putem sta să ne prăjim prin parcuri și să nu dăm nici măcar doi bani pe restul oamenilor care trec pe acolo?

După cum zice și Cetin, în tot timpul ăsta, o femeie care alăptează în public este considerată un adevărat elementent provocator, o dovadă vie de impertineță și expunere indecentă.