In ciuda respectului pe care il port tovarasului George Stoica, omul din spatele conturilor de online de la Kulturhaus trebuie sa imi fac publica nemultumirea si great ape care o am fata de Kulturhaus. O organizare atat de proasta si un management atat de idiot nu am vazut de multa vreme la un club.

Daca te trazneste in week-end sa treci seara pe acolo, trebuie sa te inarmezi cu niste nervi de otel, ceea ce e impotriva conceptului de “a iesi in club” si sa fii pregatit sa stai lipit precum timbrul de scrisoare de ceilalti oameni care sunt acolo. Problemele incep inca de la intrare, cand trebuie sa stai la o coada mai mare sau mai mica ( depinde de norocul pe care il ai) ca sa intri in club. De aici incepe nebunia. Te intampina o coada imensa la garderoba. De cele mai multe ori o sa vezi un afis pe care scrie “ nu mai sunt locuri”. Nu vrei sa stai la coada la garderoba cateva zeci de minute, poate chiar peste o ora si te decizi sa intri cu haina pe tine. Indiferent daca mergi jos sau sus, o aglomeratie infioratoare te va astepta. Oameni langa oameni, peste oameni, stau acolo si nu pot face nimic. Spatiul tau personal este atat de mic incat abia reusesti sa bagi mana in buzunar. Nu zic sa poti dansa. Daca vrei sa mergi la bar, din nou trebuie sa astepti cu minutele pana iti va veni randul sa comanzi ceva. Barmanii sunt chiar ok, insa sunt depasiti de situatie.

De ce sa adopti o astfel de strategie? Daca ar fi o intrare undeva intre 5 si 10 lei sigur ar fi mai aerisit locul. Sau, daca nu vrei sa pui intrare, macar mareste garderoba. Ar fi foarte utila o garderoba sus. Sau, in momentul in care se atinge capacitatea maxima de oameni intrati in club, blocheaza intrarea. Nu mai intra nimeni pana nu iese cineva.

Insa atat timp cat oile se vor imbulzi la intrare si vor accepta situatia data ca fiind una normal, clubul isi va pastra politica. Ca asa suntem noi, avem spiritul de turma scris in ADN