Știm cu toții cum sunt verile pe la noi, mai ales perioada iulie-august, cu momente d-alea de se topește asfaltul sub tălpi și fără aer condiționat și geamuri blindate nu putem sta în casă.

Eh, uite că am aflat recent (dacă tot am renovat casa, o iau pe urmele colegului de la Iașov) că, la nivel de locuință, o importanță deosebită o are chiar sticla de la geamuri. Ea poate fi esențială pentru confortul sau disconfortul pe care îl poate aduce lumina solară în casă.

Adică, mai pe concret vorbit, un vitraj bun poate reflecta cam 2/3 din căldura soarelui, fără să obtureze cumva lumina care intră în casă. Adică ai o casă luminată, dar nu stai ca în cuptor. Bineînțeles, asta se transcrie și în costuri,  cu factura la electricitate.

E suficient să intrați într-un punct de vânzare al celor de la SGG PLANISTAR SUN și vei afla toate informațiile de care ai nevoie. Trust me, although i`m not a designer.

Eu am tot făcut research despre cele mai bune chestii cu care să aranjezi camera copilului. Revin cu alte articole pe teme de case. Până atunci, vă mai dau informații importante pe care le aflu.