Îmbracă un copil pentru iarnă!

Articol din categoria: andreiu

Este datoria părinților să aibă grijă de copiii pe care îi aduc pe lume și acest lucru este normalitate. Sunt însă părinți care muncesc, dar nu reușesc să le asigure copiilor ceea ce au nevoie. Pur și simplu nu fac față cheltuielilor cu veniturile lor.

Sunt și părinți care beau, risipesc banii pe jocuri de noroc și nu se gândesc la suferința copiilor, dacă le e foame sau le e frig… Trecând peste furia pe care o resimțim întâlnind asemenea cazuri, alegem să ajutăm copiii, fiindcă ei nu au greșit cu nimic și merită o șansă.

De aceea nu donăm niciodată bani ci numai bunuri. Iar familiile le selectăm cu grijă, criteriul esential fiind grija acordată copiilor.

Întrucât suntem pragmatici și dorim ca tot ceea ce facem să fie cu adevărat util, vă rugăm să îmbrăcați de iarnă un copil. Chiar dacă e vacanță acum și copiii stau acasă, iarna e lungă și nevoia de îmbrăcăminte și încălțăminte călduroasă este reală.

Pachetul cadou conține:

–          1 pereche cizme – 150 lei

–          1 geacă impermeabila – 200 lei

–          1 polar gros – 100 lei

–          sosete – 30 lei

–          dulciuri – 20 lei

–          transport 50 lei

TOTAL: 550 lei

Puteți dona partial pentru unul dintre produsele din pachet sau pentru intregul pachet cadou. Dorim sa imbracam iarna aceasta, 30 de copii. Toți merg la școală sau la grădiniță.

Asociatia Soapta Florilor

Sediul social Bucuresti, sector 1, str. Constantin Sandu Aldea 52

CONT RON: RO87BTRLRONCRT453149401, Banca Transilvania 

Donatii online, prin EuPlatesc :   www.soaptaflorilor.ro/doneaza/

Campania se va derula pe parcursul intregii luni noiembrie, pana pe data de 1 decembrie. Din sponsorizarile primite in luna decembrie vom ajuta copiii in ianuarie 2022. In aceasta campanie nu primim haine purtate, cumparam produse noi. 

Photo by Mira Kemppainen on Unsplash

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Am incercat sa fac un transfer in cont, aplicatia de Raiffeisen spune ca este cont invalid. Pe site, nu functioneaza partea de donatii. Please help.

    • #2 Comentariu nou

      le-am zis de ieri, nici un semn

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.