Grimus vânează cel mai tare selfie!

Articol din categoria: mișto

#grimus #selfie

Grimus sunt nişte băieţi din Cluj care ştiu să cânte rock destul de bine. Eu îi ţin minte de acum vreo 9 ani, de când cu „In a Glimpse”, o melodie foarte mişto, mai ales pentru vremea ei.  Acum s-au făcut băieţi mari, lansează albume şi fac videoclipuri cu idei trăznite.

Mai nou, s-au apucat de vânat selfie-uri. Mai exact:

 

După lansarea ultimului album, Emergence, trupa de rock alternativ din Cluj lucrează la un nou videoclip pentru piesa ”#selfie”. Aceasta face parte din coloana sonoră a filmului cu același titlu, care are premiera pe 9 mai. Dacă vrei să apari în clip, dacă simți prin toți porii că faci parte din generația Do It Yourself, dacă tocmai ai pus un status pe facebook, fă un altfel de selfie: nu în oglindă, ci într-un clip!

Grimus caută cele mai tari momente din viața ta, mai ales dacă ești ”in love with life” și simți că o să ”rule the world”. Materialul video trimis de tine trebuie să reflecte un moment important, special, deosebit și drag pentru tine. Fie că este vorba despre câștigarea unui maraton, o recrutare la NASA, participarea la un protest, o victorie personală, un gest nebunesc, un act de curaj sau primirea unei medalii – cele mai spectaculoase momente vor fi răsplătite. Premiul special pentru cel mai tare clip trimis este în valoare de 500 €, iar următoarele 5 cele mai apreciate primesc fiecare câte o invitație dublă la filmul #selfie, care va apărea pe marile ecrane începând cu 9 mai. Participanții selecționați vor fi creditați la finalul videoclipului. Trimite un videoclip (amator, preluat personal cu orice tip de smartphone sau aparat foto/cameră), cu o durată cuprinsă între 5 și 15 minute, până la data de 10 mai 2014, la adresa  studio@zazufilm.ro .

Detalii actualizate:  fb.com/grimusworld

Ştiam noi că selfie.ro e de viitor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.