a1

Băieţi, prieteni, foşti colegi, sau ce suntem noi, vă rog eu frumos, încetaţi cu titlurile astea idioate. Serios acum, nu îşi au locul. Ştim la fel de bine cu toţii că se pot avea rezultate şi fără titluri cancaniste, panicarde sau pur şi simplu idioate. Ştim asta pentru că în trecut aşa făceam. Şi râdeam de ceilalţi din piaţă care foloseau expresii care mai de care mai cretine, doar ca să ciupeacă un click în plus.

Când m-am apucat în 2013 să mă iau la trântă cu titlurile astea imbecile, deşi ştiam că nu va avea nici o finalitate concretă,  am facut-o cu mândria că, deşi vin dintr-un trust media, nu am apelat niciodată la astfel de practici. Oricine m-ar fi întrebat, era de ajuns să intre pe paginile trustului şi să caute în istorie.

Şi aveam şi creştere, şi trafic, şi comunitate. De toate. Tot ce trebuie să meargă treaba bine, să avem cu ce ne justifica salariul.

Vă rog eu, încetaţi cu astea. Nu de alta, dar ne faceţi pe noi, cei ce am fost acolo înainte, să ne fie ruşine să spunem că am fost colegi. E păcat să ajungeţi de râsul online-ului românesc.

a1.ro