Dacă tot spuneam ieri că vara îmi stă mai mult gândul la mare şi plaja şi cei de la Pepsi au o campanie care îndeamnă lumea la luat vara în cap, iată că mi-au lansat o provocare.

Destul de mare şi în acelaşi timp de interesantă: să iau 3 prieteni cu mine, să plecăm de nebuni 3 zile şi să încercăm să rezistăm 3 zile fără nici un ban. Singura monedă de schimb pe care vom avea voie să o folosim va fi doza de Pepsi. Pentru cazare, mâncare, distracţie, pentru tot va trebui să negociem şi să echivalăm preţurile în doze.

Am acceptat din prima şi azi plecăm spre mare cu un portbagaj plin de doze de suc, care sper eu să ne ajute să supravieţuim până duminică. Destinaţia este Vama Veche.

Şi pentru că un nebun nu vine niciodată singur, mi s-au alăturat şi Adi, Ivo şi Mariciu. Nu ştiu exact ce a fost în capul lor, dar o să iasă mişto.

Acum, întrebarea mea este următoarea: oare unde am putea noi negocia în Vamă chestii contra doze de Pepsi? Ceva idei, sugestii, recomandări? Se mulţumeşte frumos şi anticipat.

Între timp, dacă vreţi să vedeţi cum supravieţuim, urmăriţi #varaincap pe toate reţelele sociale care suportă #

Sper să ne revedem cu bine şi întregi duminică.