Gata, plec cu #varaincap

Articol din categoria: andreiu

Dacă tot spuneam ieri că vara îmi stă mai mult gândul la mare şi plaja şi cei de la Pepsi au o campanie care îndeamnă lumea la luat vara în cap, iată că mi-au lansat o provocare.

Destul de mare şi în acelaşi timp de interesantă: să iau 3 prieteni cu mine, să plecăm de nebuni 3 zile şi să încercăm să rezistăm 3 zile fără nici un ban. Singura monedă de schimb pe care vom avea voie să o folosim va fi doza de Pepsi. Pentru cazare, mâncare, distracţie, pentru tot va trebui să negociem şi să echivalăm preţurile în doze.

Am acceptat din prima şi azi plecăm spre mare cu un portbagaj plin de doze de suc, care sper eu să ne ajute să supravieţuim până duminică. Destinaţia este Vama Veche.

Şi pentru că un nebun nu vine niciodată singur, mi s-au alăturat şi Adi, Ivo şi Mariciu. Nu ştiu exact ce a fost în capul lor, dar o să iasă mişto.

Acum, întrebarea mea este următoarea: oare unde am putea noi negocia în Vamă chestii contra doze de Pepsi? Ceva idei, sugestii, recomandări? Se mulţumeşte frumos şi anticipat.

Între timp, dacă vreţi să vedeţi cum supravieţuim, urmăriţi #varaincap pe toate reţelele sociale care suportă #

Sper să ne revedem cu bine şi întregi duminică.

16 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  a de aia nu vine Ivo la piscina?

  hua!

 2. #2 Comentariu nou

  😀

 3. #3 Comentariu nou

  N-am mai fost din clasa a 4-a în Vamă, nu mai știu ce e pe acolo. La ediția Balaton, care e un fel de VV dar mai mișto, mă bag și eu în combinație și garantan ne umplem de bani. Adică de forinți care tot un fel de bani sunt dar mai mulți că nu-s denominați.

  • #4 Comentariu nou

   @ciprian pacat ca nu esti mai aproape, ca te luam cu noi :))
   @dan cu siguranta o sa-l :))

 4. #5 Comentariu nou

  Te rog sa-l filmezi pe Ivo cand va face schimbul de Pepsi cu Jagermeister.

 5. #6 Comentariu nou

  Genu asta de campanii ar trebui facute pe zone. Pentru cei din Nord-Vest e mult mai usor sa isi ia vara in cap spre statiunile din Ungaria, foarte frumoase de altfel, care sunt deja romanizate.
  @Ciprian poate ne strangem de-o gasca :))

 6. #7 Comentariu nou

  daca ati fi avut doze de bere ati fi fost milionari =))

 7. #8 Comentariu nou

  :))

 8. #9 Comentariu nou

  Cred ca o sa fie o adevarata aventura, insa partea cu negocierea contra doze de Pepsi o sa fie cam dificila. 🙂 Cred ca cele mai multe sanse de troc le aveti efectiv pe plaja, la turisti. Se stie ca turistii care vin in Vama sunt mai boemi, asa ca daca le povestiti despre ce e vorba cred ca vor fi cooperanti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.